Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ***VFR 800 ???***

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

***VFR 800 ???***

***VFR 800 ???***
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 01.07.2008 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

samurai79, aynı 2003 te aynı 2007 de
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ant
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 01.07.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bildiğim kadarıyla 2006 ve sonarasında v-tec kademeli olarak açılıyor.
Daha önceki modellerde v-tec birden bire devereye giriyordu. Japonlar herhangi bir terslik yaşanmamasına rağmen, konuyu ele alıp durumu geliştirdiler.
Başa dön
ant Çevrimdışı ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 01.07.2008 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burda okuduklarımdan sonra vfr'den baya etkilendim ve tam bemim aradığım bir motor olduğuna karar verdim ama ne zaman alırım Allah bilir Çok gülüyorum
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 01.07.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda nın yüz aklarından biri vfr şiddetle tavsiye ederim fazer la kıyas dahyi götürmez Bravo
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 01.07.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Frenler mükemmel ABS frenin yanısıra Kombine fren sistemine sahip yani : ön fren sıkıldığında 3 kaliper ön, 1 kaliper arka sıkıyor. Arka sıkıldığında 3 kaliper arka, 1 kaliper ön sıkıyor.Bunun sayesinde frene asıldığında motor çizgisini kaybetmiyor.Çok güven veriyor.
Bunu yeni öğrendim ne müthiş bir sistemdir bu gerçekten mükemmel yani motorun nasıl güvenli ve serii bir şekilde durduğunu hayal edebiliyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 01.07.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee, teşekkür ederim.Yani 2003 ten 2008 e kadar aynı kasa kullanılmış. Bravo
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Honda nın yüz aklarından biri vfr şiddetle tavsiye ederim fazer la kıyas dahyi götürmez

vfr nerde fazer nerde,çok büyük kalite farkı var.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

samurai79, ewet hocam sinyal renk farklı tabi..ama kasa aynı
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 01.07.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç kaçırma derim böyle bir teknolojiye sahip motorlar azdır İyi fikir İyi fikir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 01.07.2008 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper bir makine. Çok hoşuma gidiyor VFR ...

Teknolojik Bravo Bravo
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Can_KSK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Karşıyaka

MesajTarih: 01.07.2008 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sene sonunda askerim, askerden dönünce almayı düşündüğüm motordur kendisi. Çok araştırdım VFR'yi, kısaca özetlersek tereddütsüz alınıp uzun yıllar binilecek motordur.
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 01.07.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vfr gibi harika bir makina için olumsuz bişey yazacak varmı bilmem!!merakla bekliyorum Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN,berhanım bir tane çıkmış da 1. sayfada boşver.virüs ü hallettinmi

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN,
Alıntı:

vfr gibi harika bir makina için olumsuz bişey yazacak varmı bilmem!!merakla bekliyorum

aynen bende ..sadece merak ediyorum türkiyede fazla rağbet görmedi ben 1 yıldır biniyorum daha şikayet edecek bir yönünü bulamadım..
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 01.07.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VFR 800 hem yakışıklı hemde performanslı bi makina oturuş pozisyonu çok rahat kesinlikle sürekli artçı ile gezilere giden bir insanın olmazsa olmazı
Bravo
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal