Bildiğim kadarıyla 2006 ve sonarasında v-tec kademeli olarak açılıyor.
Daha önceki modellerde v-tec birden bire devereye giriyordu. Japonlar herhangi bir terslik yaşanmamasına rağmen, konuyu ele alıp durumu geliştirdiler. _________________ FAZERANT
VFR 800 V-TEC 2007
VESPA LX150 2006
burda okuduklarımdan sonra vfr'den baya etkilendim ve tam bemim aradığım bir motor olduğuna karar verdim ama ne zaman alırım Allah bilir _________________ www.pamukemlak.com
Tarih: 01.07.2008 - 17:16 Mesaj konusu:
Honda nın yüz aklarından biri vfr şiddetle tavsiye ederim fazer la kıyas dahyi götürmez _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 01.07.2008 - 17:27 Mesaj konusu:
Alıntı:
Frenler mükemmel ABS frenin yanısıra Kombine fren sistemine sahip yani : ön fren sıkıldığında 3 kaliper ön, 1 kaliper arka sıkıyor. Arka sıkıldığında 3 kaliper arka, 1 kaliper ön sıkıyor.Bunun sayesinde frene asıldığında motor çizgisini kaybetmiyor.Çok güven veriyor.
Bunu yeni öğrendim ne müthiş bir sistemdir bu gerçekten mükemmel yani motorun nasıl güvenli ve serii bir şekilde durduğunu hayal edebiliyorum _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Honda nın yüz aklarından biri vfr şiddetle tavsiye ederim fazer la kıyas dahyi götürmez
vfr nerde fazer nerde,çok büyük kalite farkı var. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 01.07.2008 - 21:04 Mesaj konusu:
bu sene sonunda askerim, askerden dönünce almayı düşündüğüm motordur kendisi. Çok araştırdım VFR'yi, kısaca özetlersek tereddütsüz alınıp uzun yıllar binilecek motordur. _________________ 0Rh(+)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6136 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 01.07.2008 - 21:25 Mesaj konusu:
vfr gibi harika bir makina için olumsuz bişey yazacak varmı bilmem!!merakla bekliyorum _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
SRAD-HAN,berhanım bir tane çıkmış da 1. sayfada boşver.virüs ü hallettinmi _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 01.07.2008 - 21:30 Mesaj konusu:
SRAD-HAN,
Alıntı:
vfr gibi harika bir makina için olumsuz bişey yazacak varmı bilmem!!merakla bekliyorum
aynen bende ..sadece merak ediyorum türkiyede fazla rağbet görmedi ben 1 yıldır biniyorum daha şikayet edecek bir yönünü bulamadım.. _________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız