sevgili MD halkı,az önce bizim ofisin önüne BMW C1 marka ve modelli motosiklete sahip bi abi geldi ve motosikleti yanaştırdıktan sonra motosikletin camına satılık yazısını yazdı.bu arada ben ve birkaç kişi abinin yanına giderek motor hakkında bilgi aldık.moalet BMW'nin üstü kapalı modellerinden(uzaktan 2 tekerlekli araba gibi duruyo ama resim koyamıyorum kusura bakmayın).gelelim motorun özelliklerine;125 cc,tek silindirli,su soğutmalı,deri koltuklu.çelik jantlı(ama ön jant yamuk)orjinal müzik sistemli.dışarıdan tek kişilik arabayı andıran bir motosiklet gibi duruyo ama artçı için arkasında ayrı bir selesi var ama fark edilmiyor.veee gelelim fiyatına;2001 model özelliklreni saydığımın motosikletin fiyatı 7000 ytl.duyunca bende inanamadım.neymiş BMW'ymiş sıfırı 12000 ytl'ymiş.motor burda baya ilgi çekti ama çin malı motorlara benziyo hatta üzerinde BMW logosunu görmeyenler direk çin malı derler.şimdi sizlere soruyorum bu motosiklete siz olsanız bu kadar para verirmisiniz.ben olsam kesinlikle vermem ama bu paraya değer deyip bu parayı verenler çıkabilir herkesin görüşüne saygım sonsuz.şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. _________________ www.pamukemlak.com
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1384 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 01.07.2008 - 20:09 Mesaj konusu:
yorum yok almam _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 01.07.2008 - 21:20 Mesaj konusu:
izimirde yunuslarda dar ve kalabalık sokakalarda fuarda filan görev yapıyor o KAPALI SCOOTER! bence son derece kalite bir arac incelemiştim!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Artçının arkada açıkta olması ne kadar komik bir görüntü _________________ 1340 cc hacim,195 hp güç eğer bunlar sizin ölçüleriniz değilse biz boyunuzun ölçüsünü vermeye hazırız. www.hayabusariders.com
tasarım tiksinç... öööö ... 7.000 ytl yi verecem.. yeri geldimmi artçımın kıçı donacak... ıslanacak.. ben rahat rahat gidecemm... bize yakışmaz anca beraber kanca beraber... hem artçı kısların bazıları giderken action (gıdık - mıdık -masaj gibi vs..) yapıyor çok hoşuma gidiyor tabii... bu ucubede öyle ihtimal de yokk..
En son The_Speedy tarafından 01.07.2008 - 23:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ankarada bi cemevi açılışına gitmiştim.ve bi poliste bu motordan gördüm bayağa bi inceledim.binmek nasip olmadı ama.
bence bu motorluktan çıkmış.motor dediğinin üstü açık olcak.bence yakından gördüm pek rahat bi sürüş vermez insana bu motor.
üstelin arkandakinin ne yaptığını yaşıyomu,düştümü öldümü kaldımı rahatsızmı göremezsin. _________________ Dostun Attığı Gülden Yaralanmışız....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız