bence bu kabiliyetini bir şekilde degerlendir,bravo _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 07.07.2008 - 00:06 Mesaj konusu:
clubbodrum kalemine saglık .. bu işi ticarete dök bence ama ikincisinde bi kopya seziyorum =p bodrumda acarsın tezgah ii satarsın..renkli sketchlerinide goruruz insallah =)
Kayıt: Nov 27, 2007 Mesajlar: 339 Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**
Tarih: 07.07.2008 - 00:14 Mesaj konusu:
mechatronic, yavaş yavaş ticeretine başladım sen merak etme
kopya derken x11 i mi kastetin acep?
Benim bunları kopya yaptığımıda düşünebilirsiniz bunu doğal karşılıyorum çünkü bişeyi her zman gerçeğe yakın hatasız yapmaya özen gösteririm..Ben bi motoru bu hale getirebilmek için çok silip tekrar yapıyorum..Özellikle tekerler uğraştırıyo ama brazda el ayarına bakıyor tabi..Düz çizgiyi bile çizemezsen bu iş biraz zor olur.hiç bi alet kullanmadan bi daireyi rahat çizebiliyosan mesela,bunlarıda bakarak rahat kağada aktarabiliyosun..
Tabi taslağını bitirdikkten sonra gölge ve tonlamalarıda tamamladın mı bu iş biter _________________ ♥(¯`´•.¸ ________ღ♥ღ_________ ¸.•´´¯)♥
♥----♥°°NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE°°♥---♥
♥(_¸.•´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯ღ♥ღ¯¯¯¯¯¯¯¯´´ •.¸¸_)♥
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız