Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ***VFR 800 ???***

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

***VFR 800 ???***

***VFR 800 ???***
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 01.07.2008 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir kere bindim , çok dandikkk Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum :

Redlineee anladın sen onu Delirdim Kredi kartına taksit var mı kankaa Göz kırpıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 01.07.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz, köseleyle bineni göremezsiniz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee,türkiyede bir ara aranan makina olmamasının nedenlerinden biri de bizde sport touring kültürünün olmayışıdır,daha doğrusu touring kültürünün olmayışıdır.satılmazmış.artık millet cayır cayır vfr arıyor,bulabilene aşk olsun
sina abide bu sene vfr yi az getirdiklerinden yakınıyor,ragbet çok fazla.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 01.07.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS, aynen doğru söylüyorsun..bizde warsa yoksa race ses

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

GhostEnduro, allah taş eder seni kanka Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Erosredo
Üye
Üye

Nereden: izmir(bursa)

MesajTarih: 01.07.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 Numara bir makina şimdiden hayırlı olsun! allh bizede nasip etsinnn...
Başa dön
Erosredo Çevrimdışı Erosredo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 01.07.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yorum yapan tüm m.d li arakadaşlara cok teşekür ediyorum

Gercekten bazı arkadaşlarımızın yorumların beni cok etkiledi ve braz daha hoşuma gitmeye sewmeye başladım VFR yi. bazi arkadaşlarımızda fazerin güçünü hızını bulamazsın demişler genelde fazerin gücü cılgınlıgı cıldırışı beni korkutmustu. Daha sakın yani VFR tam anlamıyla benim aradıgım krıterlerde bir motor cok asil ve farklı bir motor pek aklımda sorun kalmadı arkadaşlar . Tekrar yorum yapan arkadaşlarıma teşekkur ederim.
(asya 150 t )
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 02.07.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Acayip kanıma girildi,bende VFR alacağım Gülümsüyorum Ama maddi olarak sıkıntı çekmemem için 2003 model yada 2004 almam lazım.Zaten aynı kasaya saib makinada,temiz kullanılmışsa yılın çok önemli olmadığını düşünüyorum.Yaşasın VFR
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 02.07.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

samurai79 demiş ki:
Acayip kanıma girildi,bende VFR alacağım Gülümsüyorum Ama maddi olarak sıkıntı çekmemem için 2003 model yada 2004 almam lazım.Zaten aynı kasaya saib makinada,temiz kullanılmışsa yılın çok önemli olmadığını düşünüyorum.Yaşasın VFR

VFR dusunenlerin sayısı arttı galiba arkadasım izmirde dolaşırken 2006-2007 cok cok cok temiz az km yapmıs VFR görürsen bana pm atarsan motorun yerini cok sewinirim bende aynı şekılde size dolaşırken yakalarsam temiz makına haber veririm
(asya 150 t )
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 04.07.2008 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde hayranı olduğum ve uzun vadede (inşallah) değiştireceğim/alacağım motordur...
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
dramon
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Max_PAYNE demiş ki:
.....gidon turu az, biraz ağır,...

Selamlar,benim 1.sırada düşündüğüm aletti,bana manevra yönünden eh kötüsü demişlerdi,bu nedenle R600 veya R1000 düşünüyorum,ancak onun şıklığını unutamıyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
Başa dön
dramon Çevrimdışı dramon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal