Redlineee,türkiyede bir ara aranan makina olmamasının nedenlerinden biri de bizde sport touring kültürünün olmayışıdır,daha doğrusu touring kültürünün olmayışıdır.satılmazmış.artık millet cayır cayır vfr arıyor,bulabilene aşk olsun
sina abide bu sene vfr yi az getirdiklerinden yakınıyor,ragbet çok fazla. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Yorum yapan tüm m.d li arakadaşlara cok teşekür ediyorum
Gercekten bazı arkadaşlarımızın yorumların beni cok etkiledi ve braz daha hoşuma gitmeye sewmeye başladım VFR yi. bazi arkadaşlarımızda fazerin güçünü hızını bulamazsın demişler genelde fazerin gücü cılgınlıgı cıldırışı beni korkutmustu. Daha sakın yani VFR tam anlamıyla benim aradıgım krıterlerde bir motor cok asil ve farklı bir motor pek aklımda sorun kalmadı arkadaşlar . Tekrar yorum yapan arkadaşlarıma teşekkur ederim. _________________ (Fz 1000 Fazer ) artık yok
(dragstar 1100)
(aprillia sr 50 )
(asya 150 t )
Acayip kanıma girildi,bende VFR alacağım Ama maddi olarak sıkıntı çekmemem için 2003 model yada 2004 almam lazım.Zaten aynı kasaya saib makinada,temiz kullanılmışsa yılın çok önemli olmadığını düşünüyorum.Yaşasın VFR _________________ -yamaha tdm850-
Acayip kanıma girildi,bende VFR alacağım Ama maddi olarak sıkıntı çekmemem için 2003 model yada 2004 almam lazım.Zaten aynı kasaya saib makinada,temiz kullanılmışsa yılın çok önemli olmadığını düşünüyorum.Yaşasın VFR
VFR dusunenlerin sayısı arttı galiba arkadasım izmirde dolaşırken 2006-2007 cok cok cok temiz az km yapmıs VFR görürsen bana pm atarsan motorun yerini cok sewinirim bende aynı şekılde size dolaşırken yakalarsam temiz makına haber veririm _________________ (Fz 1000 Fazer ) artık yok
(dragstar 1100)
(aprillia sr 50 )
(asya 150 t )
Tarih: 08.07.2008 - 00:22 Mesaj konusu:
Max_PAYNE demiş ki:
.....gidon turu az, biraz ağır,...
Selamlar,benim 1.sırada düşündüğüm aletti,bana manevra yönünden eh kötüsü demişlerdi,bu nedenle R600 veya R1000 düşünüyorum,ancak onun şıklığını unutamıyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız