Tarih: 01.07.2008 - 23:25 Mesaj konusu: Doğumgünüm şerefine,rodajı tam bugün biten canım FaDik!!'im!
Merhaba arkadaşlar,motorsuz katıldığım M.D. ailesine nihayet benim de motorumu tanıtma fırsatım oldu.Çok uzun zamandır beklediğim,uykusuz geceler geçirdiğim,kazara bayılarak uykuya daldığımda ise rüyamda gördüğüm CBR 600 RR'ıma nihayet kavuştum Gerçekten çok sancılı bir süreçti,hele ki babamı ikna etme faslı inanılmaz zordu Ama babiş baktı ki doğumgünüm yaklaşıyor ve gittikçe motorsuzluktan mutsuz bir hal almaya başladım,kıyamadı ve beni FaDik'ime kavuşturdu FaDik bana geleli 2 haftaya yaklaşıyor ama ancak fırsat bulabildim.Bu arada,adının niye FaDik olduğuna gelince,Mutluhan'a girer girmez,plakamın FD geldiğini gördüm ve istemdışı ağzımdan "naber kız,FaDik" çıktı Gırgırına kaldı öyle FaDik'li günler inanılmaz güzel geçiyor,kendim için en doğru kararı verdiğimi,onun üstündeyken daha iyi anladım Debriyaj gerçekten çok sert hala ama normalmiş,hem bileğim kuvvetlenir biraz Gerçekten çok dengeli ve seri bir motormuş, i luv u FaDikk!! Beni bıraksanız daha yazarım ama en iyisi lafı uzatmayıp fotoğraflara geçmek
Hayırlı olsun suhandan ... Kazasız belasız Güzel günlerde kullanman dileğiyle _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 01.07.2008 - 23:36 Mesaj konusu:
monsteRR, teşekkürler!Bence de umarım her yılım,her anım motorumla geçer deliemin, teşekkürler.İsmimi doğru yazmışsın bu arada,dikkat etmedim zannetme motorcucihan, teşekküüüür
Tarih: 01.07.2008 - 23:46 Mesaj konusu:
doum günün kutlu olsun
bu arada geride bıraktığımız gün müydü yoksa içinde bulunduğumuz gün müdür
aman ne farkederse... _________________ GHOSTRIDER Gebze Bölge Temsilciliği
Nymphia, Hayırlı olsun..Pazartesi akşam 11 gibi incirli caddesinde görmüştüm sizi 2 kız geziodunuz Motor buydu ve plaka yoktu Erkekler neysede bayanlara plakasız gezmeyi hiç yakıştıramıyorum _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Tarih: 01.07.2008 - 23:52 Mesaj konusu:
herkese tekrar teşekkürrr aarpinar, 1 Temmuz'idi,kutladık ve eve gelir gelmez kızımın fotolarını koydum yunusxy, o pisiyi oraya koyana kadar canımız çıktı
FD Feridun Düzağaç olabilir hani "ben kısaca FD, ama sen bana uzun uzun seni seviyorum de" fln gibi, sen de motoruna uzun uzun seni seviyorum de duygusal varlıklar bunlar, hislidirler.
Hayırlı olsun, kazasız belasız aşkınızın bir ömür sürmesi dileğiyle, tek selede kocayın _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
Tarih: 01.07.2008 - 23:54 Mesaj konusu:
kdrygz, ama arkadaşım çok önyargılısın,benim plakam düştü titreşimden O yok dediğin plakayı yanımda gezdirmek için,tosbaa gibi sırt çantasıyla geziyorum
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
KIZGINJAPON, çok güzel yazmışsın teşekkürler merak etme,otoparka girip de kızıma doğru her yürüyüşümde "seni seviyorum FaDik" diyorum zaten,heyecanlanıyorum,duygulanıyorum...Anlatılmaz,yaşanır diyorum sadece
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız