Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BMW C1

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BMW C1
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 01.07.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor değilki Beğenmedim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: benzin nerde biterse ordan

MesajTarih: 01.07.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artçı koltuğu üvey evlatlar için düşünülmüş sanırım Gülümsüyorum
excavator_zx6 Çevrimdışı excavator_zx6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rsc86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir bornova altyndağ

MesajTarih: 01.07.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu nun üstü açılır olanı varmı
Başa dön
rsc86 Çevrimdışı rsc86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rsc86, zaten açlıyıo üstü istendiğinde Bravo
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam beeeeeeeeeeee ben eşimle binerimmmmmmmm Alkışlıyorum
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Artçının arkada açıkta olması ne kadar komik bir görüntü

hehe olurmu böyle birşey ya üstünü boydan boya kapatsaydılar bari artçıda kapalı yerde kalsın,ço kkomik gözüküyor Delirdim
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 02.07.2008 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi demiş ki:
saçma ve iğrenç bişey.. motosiklet ruhu yok.. arkadaş satmakla iii bi karar vermiş..

İyi de,.. Sattığı zaman yine bir başka vatandaş almış oluyor? Yine sokaklarda görmüş oluyoruz?.. Parçalayıp atarsa, bak o zaman sonuca ulaşılmış olunur.. Gülümsüyorum
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 02.07.2008 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BMW'nin hicbir modeline Turkiye'de istenen fiyatlari vermem. Cok hastasi olmak lazim markanin almak icin veya da markanin havasini atmak icin. Baska hicbir sebep olamaz bu astronomik fiyatlari odemek icin.

Arabalari icin de yorumum ayni. Ama arabalari icin her zaman parama kiyarim. Cunku BMW, dogdugumdan beri hastalik bende. Motosikletleri icin ayni seyi dusunmuyorum maalesef. Japonlar daha oncelikli benim icin her zaman.

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Isparta

MesajTarih: 02.07.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında artçıda kapalı bölgede kalsa güzel birşey ama ben kapalı yerde artçı açık yerde benim için rahat etmez Çok gülüyorum Beğenmedim Gülümsüyorum
Başa dön
kemal17 Çevrimdışı kemal17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 03:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kemal17 demiş ki:
Aslında artçıda kapalı bölgede kalsa güzel birşey ama ben kapalı yerde artçı açık yerde benim için rahat etmez Çok gülüyorum Beğenmedim Gülümsüyorum

Benim de ayni sekilde. OK
Delikanli adama ters, racona teeeerrrssss..... Çok gülüyorum

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 02.07.2008 - 03:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence gayet güzel ,
kask takmak bu modelde mecburi degil (ingiltere ve isvec disinda) .
,ABS mevcut ,
emniyet kemeri falanda vardi galiba,
silecegi var vs vs
arkadaki topcase in büyüklügüne de dikkatinizi cekerim.
düsmelerde vücudu koruyor
kötü havalarda sizi koruyor
dolu tank ile 200km yol yapabilir
kendine özgü bir orta sehpa sistemi var imis

benim begendigim bir modeldir kendileri..

bu da
negatif yanlari (kaynak wikipedia)
* sadece bir kisi icin konforlu , artci dis kisimda kaliyor
* orta ayak sistemi zayif (sehpa )
* 0 fiyati yüksek
* Müzik güclendiricisi (amphi) zayif noktalardan biri
* diger motosikletlere göre arkaya bakmak zor sadece aynalar kullanilabiliyor
* diger motosikletlerle kiyaslaninca yüksek agirlik merkezi ..

peki alirmiyim ?
hayir almam , begendim kendilerini ama alacak kadar degil .
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 04:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Stromer demiş ki:
emniyet kemeri falanda vardi galiba,
kendine özgü bir orta sehpa sistemi var imis

Evet, emniyet kemeri var.
Konsoldaki buyukce bir levye yardimiyla sehpaya aliniyor.

Stromer demiş ki:
hayir almam , begendim kendilerini ama alacak kadar degil .

Iste BMW'nin tum motosikletleri benim gozumde bu sekilde. Guzeller ama o para edecek kadar degil. Bu sadece Turkiye'deki fiyatlar icin gecerli. Avrupa'daki fiyatlar olsa kesinlikle cok guzel motorlari var.

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 02.07.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Deli para ama kalite makina eeeee ne de olsa Bmw
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 02.07.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Motordelisi Alkışlıyorum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
IronMan0
Üye
Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu biraz zevk işi aslında . . .
Kanımca bu biraz ihtiyar işi Çok gülüyorum
Başa dön
IronMan0 Çevrimdışı IronMan0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal