Artçının arkada açıkta olması ne kadar komik bir görüntü
hehe olurmu böyle birşey ya üstünü boydan boya kapatsaydılar bari artçıda kapalı yerde kalsın,ço kkomik gözüküyor _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1712 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 02.07.2008 - 01:15 Mesaj konusu:
kadiRR_delisi demiş ki:
saçma ve iğrenç bişey.. motosiklet ruhu yok.. arkadaş satmakla iii bi karar vermiş..
İyi de,.. Sattığı zaman yine bir başka vatandaş almış oluyor? Yine sokaklarda görmüş oluyoruz?.. Parçalayıp atarsa, bak o zaman sonuca ulaşılmış olunur.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2742 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 02.07.2008 - 01:37 Mesaj konusu:
BMW'nin hicbir modeline Turkiye'de istenen fiyatlari vermem. Cok hastasi olmak lazim markanin almak icin veya da markanin havasini atmak icin. Baska hicbir sebep olamaz bu astronomik fiyatlari odemek icin.
Arabalari icin de yorumum ayni. Ama arabalari icin her zaman parama kiyarim. Cunku BMW, dogdugumdan beri hastalik bende. Motosikletleri icin ayni seyi dusunmuyorum maalesef. Japonlar daha oncelikli benim icin her zaman. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
bence gayet güzel ,
kask takmak bu modelde mecburi degil (ingiltere ve isvec disinda) .
,ABS mevcut ,
emniyet kemeri falanda vardi galiba,
silecegi var vs vs
arkadaki topcase in büyüklügüne de dikkatinizi cekerim.
düsmelerde vücudu koruyor
kötü havalarda sizi koruyor
dolu tank ile 200km yol yapabilir
kendine özgü bir orta sehpa sistemi var imis
benim begendigim bir modeldir kendileri..
bu da
negatif yanlari (kaynak wikipedia)
* sadece bir kisi icin konforlu , artci dis kisimda kaliyor
* orta ayak sistemi zayif (sehpa )
* 0 fiyati yüksek
* Müzik güclendiricisi (amphi) zayif noktalardan biri
* diger motosikletlere göre arkaya bakmak zor sadece aynalar kullanilabiliyor
* diger motosikletlerle kiyaslaninca yüksek agirlik merkezi ..
peki alirmiyim ?
hayir almam , begendim kendilerini ama alacak kadar degil . _________________ Übung macht den Meister
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2742 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 02.07.2008 - 04:08 Mesaj konusu:
Stromer demiş ki:
emniyet kemeri falanda vardi galiba,
kendine özgü bir orta sehpa sistemi var imis
Evet, emniyet kemeri var.
Konsoldaki buyukce bir levye yardimiyla sehpaya aliniyor.
Stromer demiş ki:
hayir almam , begendim kendilerini ama alacak kadar degil .
Iste BMW'nin tum motosikletleri benim gozumde bu sekilde. Guzeller ama o para edecek kadar degil. Bu sadece Turkiye'deki fiyatlar icin gecerli. Avrupa'daki fiyatlar olsa kesinlikle cok guzel motorlari var. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Deli para ama kalite makina eeeee ne de olsa Bmw _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız