Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rüzgar Gülü Hiç Ölümü Düşündün Mü?(video)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rüzgar Gülü Hiç Ölümü Düşündün Mü?(video)

Rüzgar Gülü Hiç Ölümü Düşündün Mü?(video)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 23 24, 25, 26  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
emre_aras
Üye
Üye

Nereden: İZMiR

MesajTarih: 17.06.2008 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorumsuz!!!!
Başa dön
emre_aras Çevrimdışı emre_aras Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.kadere bak böyle motosiklet kullanırken bisiklet üzerinde ölmüş.işte ölümün nasıl geleceği bilinmiyor.
ianbrisk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Ataköy

MesajTarih: 30.06.2008 - 07:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emre kardeşimize allahtan rahmet yakınlarına baş şağlığı diliyorum. ölümün sizi nerde ve nasıl bulacağı belli olmaz o yüzden korkmadan yaşamak gerek diye düşünüyorum. her nasıl ölürseniz ölün ardınızdan kaderi buymuş derler maalesef. emre kardeşimizin bu vidyosunu senelerdir bıkmadan izlerim. çok keyif alırım. huzur içinde yatsın.
ianbrisk Çevrimdışı ianbrisk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2008 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle çok kötü bişe ama şu işe bakarmısınız o hareketleri yapmış ama bi bisiklet kazasında vefat etmiş
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
RuthLeSs
Üye
Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 04:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tehlikeli..
Başa dön
RuthLeSs Çevrimdışı RuthLeSs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 02.07.2008 - 05:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bencede yapılan olay hıcte dogru bırsey degıl kınıyorum bu sekıl motor kullanan arkadasları lutfen daha dıkkatlı olalım CANLARIMIZI YOLDA BULMADIK HEM KENDI CANIMIZI HEMDE KARSI TARAFTAKI CANLARI DUSUNELIM DIYORUM Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 02.07.2008 - 07:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ölüm her zaman zaten yanıbaşımızda...Ayrıca bu arkadaşımız zaten vefaat etti bırakın şu kınama laflarını da bir rahmet dileyin....Biraz daha saygı.... Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.07.2008 - 08:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Arkadaşlar ölüm her zaman zaten yanıbaşımızda...Ayrıca bu arkadaşımız zaten vefaat etti bırakın şu kınama laflarını da bir rahmet dileyin....Biraz daha saygı....

Üzgünüm
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlız şuda var işe bakın okadar tehlikeli hareket yapıp vefat etmemiş bi bisiklet kazasında vefat etmiş
Captain13, katılıyorum
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yarisci07
Üye
Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin İstemiyorum
Başa dön
yarisci07 Çevrimdışı yarisci07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Emre___
Üye
Üye

Nereden: K.Maraş

MesajTarih: 22.07.2008 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mekanı cennet olsun Üzgünüm
Başa dön
Emre___ Çevrimdışı Emre___ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MÜFTÜ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 22.07.2008 - 05:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakkattan güzel videoymuş tebrik ederim , böyle haraket yapamayanlar tabi kınaya bilir... Bravo

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mustafa_Cukur76
Üye
Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede herzaman böyle şanslı olunmuyor kazasız belasız Ağlıyorum
Başa dön
Mustafa_Cukur76 Çevrimdışı Mustafa_Cukur76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tupac_shakur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.08.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abiler yanlış anlamayında bu ve bundan daha büyük güzellikleri yapmadıkça motor sürmenin pek bi zevki kalmıyor.ben 125lik scooterla neler yapıodum bi yan yatmadığımz kalıyordu Delirdim ki düşünün bu motor ya da 600rr olcak bende aynen bunları ve daha fazlasını yaparım-yapmaya çalışırım..
Başa dön
tupac_shakur Çevrimdışı tupac_shakur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 23 24, 25, 26  Sonraki
24. sayfa (Toplam 26 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.49 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal