Tarih: 01.07.2008 - 18:03 Mesaj konusu:
Tieeeeeyt sağ sol farketmediği gibi viraj içinde U dönüşü bile yaparım be Hep deliler benim topicte makara yaptı,birde ben yapim.Hava çok sıcak çok.
Konuyla alakası yok yece nerede _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Tarih: 01.07.2008 - 18:10 Mesaj konusu:
Benimde sola virajlarım çok iyi olmasına rağmen sağa çok temkinli giriyorum yani sola yatırdığım kadar sağa yatıramıyorum nedense _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 01.07.2008 - 18:21 Mesaj konusu:
GSXR-PRO,Konuyla alakası yok yece nerede ....hakikaten nerde yc?????bu aralar görünmüyor..... pert etsende etmesende herkesin ortak derdi sağ sol viraj nıhahahhahaahha..... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 02.07.2008 - 12:20 Mesaj konusu:
Ben yanlış blgi vermemek için lastik izlerimi kumpasla ölçtüm ikiside eşittttttttttttttttttttttttt .yani sağ sol farketmez diyenlerdenim
Yücel nerdesin be kardeşim bak tam senlik bir konu açıldıııı _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Bence Sol Viraja Temkinli Olmanin sebebi Pisikolojikdir !!Cünkü Sol Virajda Motor Kayma esnasinda gelis Seridine gecemeyecegini düsünür bende öyle idi Sag Viraj Kazamdan sonra iki Yönede iyi
bu gün lastikleri inceledim.yaklaşık hem sağda hem solda yarım sigara kalınlığında aşınmamış bölge var.eşit yatmış.erimiş asvalt +artçı+topcase+üçüncü yılına yaklaşmış lastikler bence iyi sonuç.yani benim içinde sağ sol farketmiyor,orta yolcuyum _________________ bir ihtimal daha var!
Sola veya sağa olan virajlarda kenarda uçurum, bariyer demiri ya da çarpılacak bir şey yoksa girebildiğim kadar giriyorum. Bir tek sağa olan virajlarda kayıp da araba altına girmemek için karşıdan gelen araba olmadığını görebiliyorsam onu da zorluyorum, aksi taktirde sağa olan virajlarda daha az yatıyorum.
sol virajlarım sağdan bi nebze daha iyi.biraz tırsma var sağ virajlarda iki kez çizgimi ciddi boyutta kaçırıp karşı şeride geçmişliğim var allahtan arac gelmiodu karşıdan.ama solda içim rahat yatarım hep gaz açarken ikisindede aynı ölçüde cömert davranmaya çalışıyorum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız