Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sağ sol viraj????

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sağ sol viraj????

Sağ sol viraj????
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 01.07.2008 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tieeeeeyt sağ sol farketmediği gibi viraj içinde U dönüşü bile yaparım be Çok gülüyorum Hep deliler benim topicte makara yaptı,birde ben yapim.Hava çok sıcak çok.
Konuyla alakası yok yece nerede ?
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
siyahbeyaz123
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 01.07.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne sağ ne sol hiç biri etkilemiyo.. Bravo Bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dans
Başa dön
siyahbeyaz123 Çevrimdışı siyahbeyaz123 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.07.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benimde sola virajlarım çok iyi olmasına rağmen sağa çok temkinli giriyorum yani sola yatırdığım kadar sağa yatıramıyorum nedense ?
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 01.07.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO,Konuyla alakası yok yece nerede Çok gülüyorum Çok gülüyorum ....hakikaten nerde yc?????bu aralar görünmüyor..... pert etsende etmesende herkesin ortak derdi sağ sol viraj nıhahahhahaahha..... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sag vıraj sakat cok arka tekerım kaydı solda devam Bravo
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 01.07.2008 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fark yapmazzzzzzZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.07.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2, Sayatım makineci adam yarım mm yi gözüyle okur Çok gülüyorum ama ben işi şana bırakmayım tebeşirle çizdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 02.07.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben yanlış blgi vermemek için lastik izlerimi kumpasla ölçtüm ikiside eşittttttttttttttttttttttttt Çok gülüyorum .yani sağ sol farketmez diyenlerdenim Çok gülüyorum
Yücel nerdesin be kardeşim bak tam senlik bir konu açıldıııı Göz kırpıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CBR-Fireblade
Üye
Üye

Nereden: Almanya/Stuttgart

MesajTarih: 02.07.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence Sol Viraja Temkinli Olmanin sebebi Pisikolojikdir !!Cünkü Sol Virajda Motor Kayma esnasinda gelis Seridine gecemeyecegini düsünür bende öyle idi Sag Viraj Kazamdan sonra iki Yönede iyi Bravo
Başa dön
CBR-Fireblade Çevrimdışı CBR-Fireblade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
21_EZ_928
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: D.Bakır-Ankara

MesajTarih: 02.07.2008 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağda gaz olduğu için sağa yatamıyorum Üzgünüm Beğenmedim
Başa dön
21_EZ_928 Çevrimdışı 21_EZ_928 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.07.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gün lastikleri inceledim.yaklaşık hem sağda hem solda yarım sigara kalınlığında aşınmamış bölge var.eşit yatmış.erimiş asvalt +artçı+topcase+üçüncü yılına yaklaşmış lastikler bence iyi sonuç.yani benim içinde sağ sol farketmiyor,orta yolcuyum Gülümsüyorum
SL047
Üye
Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sol yanaktaki aşınma çizgilerini silmişim.Sağ ilk günkü gibi temiz Çok gülüyorum
Başa dön
SL047 Çevrimdışı SL047 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 02.07.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde sol raahat oluyor , hatta bir gün öyle rahat olduki kalkamadım ,40-50m. süründüm gittim
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mr-Cool
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.07.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sola veya sağa olan virajlarda kenarda uçurum, bariyer demiri ya da çarpılacak bir şey yoksa girebildiğim kadar giriyorum. Bir tek sağa olan virajlarda kayıp da araba altına girmemek için karşıdan gelen araba olmadığını görebiliyorsam onu da zorluyorum, aksi taktirde sağa olan virajlarda daha az yatıyorum.
Başa dön
Mr-Cool Çevrimdışı Mr-Cool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 08.07.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sol virajlarım sağdan bi nebze daha iyi.biraz tırsma var sağ virajlarda iki kez çizgimi ciddi boyutta kaçırıp karşı şeride geçmişliğim var allahtan arac gelmiodu karşıdan.ama solda içim rahat yatarım hep gaz açarken ikisindede aynı ölçüde cömert davranmaya çalışıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal