Arctura, teşekkürler.Haklısın ama,uykusuz geçen geceler,etrafta 600 rr gördükçe ağzımdan akan sular...zor günlerdi ister istemez çok değer veriyor insan
en azından artık akıntı kesilmiştir tekrardan hayırlı olsun,kazasız belasız _________________
Arctura
www.istanbulracingteam.org
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 345 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 02.07.2008 - 02:52 Mesaj konusu:
_RoMeO_, çok teşekkürler,cidden babam eli öpülesi insan,duygulandım şimdi Kaç tane baba kızına kademe kademe motor alır,eğitime gönderir,yarış eğitimi almasına hatta piste çıkmasına izin verir ve destek olur...Gerçekten bir tane (okutcam babama bu yazdıklarımı da ) _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 345 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 02.07.2008 - 12:56 Mesaj konusu:
JaySean, Teşekkürler,amin ejder_ceza, Teşekkürler,seni çok iyi anlayabiliyorum,umarım en kısa zamanda istediğin motora kavuşursun _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2088 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 02.07.2008 - 13:00 Mesaj konusu:
Nymphia demiş ki:
_RoMeO_, çok teşekkürler,cidden babam eli öpülesi insan,duygulandım şimdi Kaç tane baba kızına kademe kademe motor alır,eğitime gönderir,yarış eğitimi almasına hatta piste çıkmasına izin verir ve destek olur...Gerçekten bir tane (okutcam babama bu yazdıklarımı da )
Ahhhh ah. Bizdeki de şam babası scooter bile almadı babalıktan reddediyorum. (Zaten yok yadırgamayın) _________________ Dört tekere HAYIR!
Tarih: 02.07.2008 - 13:10 Mesaj konusu:
Nymphia, hayırlı olsun torunlarına çiziksiz hediye etmek nasip olsun. Bu arada doğum günün de kutlu olsun ( sen de mi yengeç burcusun yav?) _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız