Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BMW Kabusu (Borusan ve Diğer Ustalar) R1200C

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BMW Kabusu (Borusan ve Diğer Ustalar) R1200C

BMW Kabusu (Borusan ve Diğer Ustalar) R1200C
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.05.2008 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ante: abi ama gözden kaçırdığın bir nokta var,tarih boyunca selam veren,parmak basmak suretiyle kornaya korna ile karşılık veren hiç bir BMW sürücüsü ya ben göremedim,ya biz göremedik ya da kornaları çok sessiz biz duymuyoruz.

İnsan selamına karşılık alamayınca doğal olarak anti-pati besliyor.
Oysa onlarda insanmış,onlarında sorunları olduğu okuyunca insan şaşırıyor..

Yada Borusan yüzünden hepsi mağdur ve o yüzden mi motosikletten keyif almadıkları için selam bile vermiyorlar,ayrı konu...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 20.05.2008 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BMW kullanıcılarının borusan ile ilgili çok şikayetii duyuyorum özellikle fiyat konusunda...
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 20.05.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, siz motorun sorunlu çalıştığından bahsetmiştiniz ben de bunun üzerine yazdım. Sevmek sevmemek elbette size kalmış

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

ryangt, Eraycım insanları niye bindikleri aletlere göre yargılıyorsun ki anlamadım? Selam verip vermemek tamamen motorun üzerindeki kişilerden kaynaklanır.

Belki bmw ye binince küçük dağları ben yarattım moduna giren insanlar olabilir fakat onlar da üzerinden indikleri anda bok atacak aşağılık kompleksli insanlardır.

Ben mesela ileride inşallah bir bmw almak istiyorum. Aldığım zaman sence motorculara selam vermez miyim Gülümsüyorum

Bir de zaten bu selam işi de apayrı bir konu, bu kadar gelişen bir sektörde her motorcuya selam vermek imkansız, ben selam verenlerinkini karşılıksız bırakmamaya çalışıyorum. Bir gün burası İtalya olursa ve bu mantıkla gidersek kornayı kontağa bağlamamız gerekecek Gülümsüyorum

Seneler önce Türkiye de çok az araba varken ve Golf I piyasaya yeni çıktığında yolda iki golf karşılaşırsa selektör yaparlarmış bu da onun gibi bişey Çok gülüyorum
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
valdezz
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.07.2008 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar,

Konu ile iglili yorum yapan ve ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Olayın son durumunu ileteyim istedim ki, nasıl bağlandığını siz de bilin.

Buraya yazdığım yazıdan ve Borusan genel müdürünü tanıyan bir abimin araya girmesinden sonra Borusan beni tekrar aradı. Davet ettiler. Halkla ilişkiler müdürü, servis müdür ve genel müdür yardımcılarından birisi ile oturduk konuştuk. Servis müdürü motoru tekrar alacaklarını, problemi bu sefer daha detaylı inceleyeceklerni ve çözeceklerini söyledi ve ne kadar üzüldüklerini anlattılar.

Motorumu tekrar onlara teslim edip çıktım. tam 3 hafta Borusan'dan ses çıkmadı. Sonra ben aradım, dedim ki nooldu, kayboldunuz yine. Zaten adımı duyan artık ölü taklidi yapıyor Borusan'da. Dediler ki gelin alın. Büyük hevesle gittim Borusan'a. Bütün müdürlerin önünde aldım makinayı, çalıştırdım. Daha sesinden anlamıştım değişen bireyin olmadığını. Gazı sert bir şekilde bi çevirtim, motor çat dedi sustu Gülümsüyorum Hep bir ağızdan dediler ki a bu normal ama bu motorda. Misfire'mış bu olayın adı. Dediler ki bu model de olur. Şaka gibiydi ortam Gülümsüyorum Dedim ki bu olay yoktu bu motorda, olsa neden alayım ki ben bunu. Hem deli miyim ben başından beri böyle olan bir motoru, bir noktadan sonra aa bozuldu bu deyip yaptırmaya çalışayım Gülümsüyorum Ayrıca dedim ki, 8 sefer servise geldi bu motor, ilk 4'ünden para aldınız. Madem bu olay normal bu makinalarda, siz beni soyamaya mı çalışıyorsunuz dedim. Kimse birşey diyemedi haliyle.

En sonunda bana takas önerdiler. Benim motoru 8000 avroya sayacaklarını aradaki farkı verirsem istersem 0km istersem de az kullanılmış 2. el bir R1200GS vereceklerini söylediler. Hatta hemen altıma bi tane test motoru verdiler, dediler ki bin gel sen buna. Bi dene bakalım.

Ben de iki gündür yeni R1200GS'in üstündeyim Gülümsüyorum Açıkçası kendi motorumu çok daha fazla seviyorum ama sanırım bu tekliflerini kabul etmek durumundayım. En azından R1200GS'i makul bir fiyata piyasada okutup, harcadığım paraların bir kısmını çıkartırım diye düşünüyorum. Bana verdikleri R1200GS'te misfire olayı yok ama, o bile kalkışlarda hafif kafadan sallama eğiliminde. Ya boxer motorların realitesi bu, ya da elimi sürdümüm makinayı kurutuyorum ben Gülümsüyorum

Herkesin ilgisine teşekkür ederim, kazasız belasız sürüşler dilerim...
Başa dön
valdezz Çevrimdışı valdezz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 02.07.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok stresli bir süreç yaşamışsın arkadaşım, çok geçmiş olsun.
Üzgünüm

1200GS'ler tüm boxer motorlarda olduğu gibi sert gaz verişlerde sallama yapar, kusur değildir, boxer motorların realitesidir. Bu nedenle zararın neresinden dönersem kardır diye düşünerek bu işten bir 1200GS ile sıyrılmak en mantıklısı. Tabi verecekleri 1200GS sıfır km bile olsa imalat hatasından dolayı geri mi çağrılmış, yoksa test motoru olarak mı kullanılıp kilometresi sıfırlanmış dikkat etmekte fayda var diyeceğim ama buna bakma lüksün sanırım yok. İki kere üstüste gelen şanssızlık çok mümkün değildir, inşallah verecekleri 1200GS'den yüzün güler.

Çok geçmiş olsun tekrardan. İnanılmaz bir Borusan klasiği olarak hafızalarımızdaki mümtaz yerini aldı. Sadece şu topik yüzünden ben dahil kaç tane müşteri kaçırdıklarını bilmiyor Borusancılar.

Üzgünüm
lewenterdogan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 03.07.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bmw ile ilgili bu yazıları okudukca bmw zor alırım
Başa dön
lewenterdogan Çevrimdışı lewenterdogan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 03.07.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle kaliteli markaları ayağa düşüyoruz servislikten anlamayan adamlar servis oluyor yazık gunah,koskoca BMW ve su hale bak motorun arzasından anlayan yok!! rezalet... Beğenmedim
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.07.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni motoruna hayırlı olsun diyelim
inşallah çektiklerinin bir kısmını karşılar, moraline de moral ekler
allah gönlüne göre versin
ama adamların aymazlıkları da yuh dedirtir
neymiş?? misfire...walla çok iyi demişsin madem misfire vardı neden 4 sefer paramı aldınız diye
ben olsam basiretim bağlanırdı herhalde
sonra da adam ince hastalığa tutulur düşünmekten...
hayrını gör, kal sağlıcakla
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 04.07.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyuk markaların servıslerındekı ustalar yurtdısı egıtımden gecıyorlar ama genede bu tur olayları yasatıyorlar bızlere İyi fikir
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ejder_ceza
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aksaray

MesajTarih: 04.07.2008 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

servisteki adamları da bu markaların fabrikasında üretmek gerekiyor galiba.. Beğenmedim
ejder_ceza Çevrimdışı ejder_ceza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onuristizm
Üye
Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla artık bmw yi şişirip, şişirip önümüze servis ettiklerindenmi? yosa hakikaten kullanabileceğimiz en stabil ,en saglıklı ve dayanıklı motor olacağını düşünmemizden midir bilmem.. bundan sonra alacagım motorun r1200 gs adventure olacagına kanaat getirmiştim bir zaman önce. tabi bunda borusanda bazı kendime fayda sağlıyabileceğini düşündüğüm mevkilerde tanıdığım insanlarında olmasının etkeni çok büyük. ha tabi bunun yanında pek bir altarnetifi olmamasıda yatıyor bu motoru düşünmemde.daha önce birtane aprilla etv 1000 capanord'um vardı ama sitedeki arkadaşlarda bilir,hatta delimenginin bana borcu bile var Dil çıkarıyorum motorun debriyaj manetini kırmıştı Gülümsüyorum ,şaka bir yana 1 debriyaj maneti tam rakam hatırlayamıyorum ama enfazla 10-15 ytl bi yanılma payım olabilir 2 yada 3 sene önce bmw'ninki 90usd aprilla ise 105 euro gibi bişeydi tabi euroda biraz daha düşüktü ve debriyaj manetinide en az 1 ay beklemen gerekiyordu disbiritör ve servis yetersizligi had saffadaydı.e hadi kardeşim bırak zevzekliği diyo gibi birileri,eyvallah..
v-stom'u hem teljant olmaması ve altının cok alçak olmasından ötürü sevemedim.varadero da teljant deil hadi geçtik çok çirkin geliyo bana ki zaten bu son kasası kesinlikle diğer modellerden çalıntı görünümlerle dolu bence(biraz kendiniz olun kardeşim) ,ktm de istediğim sınıfa giren model ise gerekli yeterlilikte diil bence.. e peki bunların toplamında bmw den baska altarnetifim kalmıyo öyle değilmi?
peki sırf bu nedenlerinde etkisiyle beraber,basıyım parayı, olayın son noktası işte alayım bir adveture,adamlar yapmış kardeşim daha ne konuşuyoruz,derdi yok tasası yok derkene!
bi anda dank etmeye başlıyo, böyle arkadaşların üzüldüğünü duymaya başlayınca. hani veriyoduk parayı, kurtuluyoduk.
öyle değilmiydi ama..
borumu sonuçta bmw'idi

işte insanların yaşamtarzıyla belkide çocukluğunun hayaliyle yada içindeki yaşam enerjisinin kaynağıyla veyahutta yıllarca döktüğü alınterinin karşılığında sahip olduğu şeyle böyle trajik olaylar başına gelebilecek olabilmesi ihtimali beni yoruyo..

ondan sora başlıyosun düşünmeye
1-okadar para vermeye değermi
2-motor kullanıcılarının mekanikle ilgili pek bi bilgisi olmamasından ötürü benide salak yerine koymaya çalısırlarmı.(benim bildigim motora su karışması için motor bloğunun çatlamıs yada bunun gibi citti problemleri olması gerekirken servisteki ustanın tutumu ortada)
3-paramla rezil olucaksam diğer motor servislerinin 1 senede baktığı motorsayısına adamlar 1 ayda bakıyorsa (ki bu ihmalkarlığın had saffada olduğunu gösterir.bir arkadaşımızda bunu olumlu birşeymiş gibi savunmuş Bravo eyvalla..)bana nasıl sıra gelicek merak ta etmiyo diilim hani.
4-borusanda servis bölümünde pek fazla masrafı olmyan toplamda 2 motoru daha fazla değil benim bilgim dahilinde olan fazla masraflar çıkartarak
sahiplerine sen buna hiç masraf yapma biz bunu şu kadara saydırtırız üzerine bukadar ver bu modeli verelim sana gibi bi yaklaşım içerisinde olunup bu motorlarında olması gereken fiyata satılması söz konusuda olmustur ki bu hemen hemen her yede yapılıyor.(500 km'de şasesi kaynaklı amartisör boruları değişmis v-strom'u sıfır diye veren motorcularda var bu camiada!!) borusanda ki böyle bir f650 yi tanıdığım olduğundan ötürü alma şansım olmuştu zaten ama düşünmedim farlı nedenlerimde vardı almamak için..

bilmiyorum ben bunları duydukça soğuyorum ama kısmet olurda borusan daha makul davranmaya başlarsa tüketiciye alırım diye düşünüyorum,yada ferco motor capanord ile ilgili bi atılım yaparsa kesinlikle bmw' öyle bi para bağlamam adventure kafamı çevirip bakmayacağım kadar iyi bir motor bence,ferco aprillanın disbiritörlüğünü yeni aldı zaman tanımak lağzım.. tabi borusan olamasa belkide bmw de mantıklı bir motor olacak,tartışılır zamanı gelince..

bide çok güldüğüm ve beni bmw'den soğutan bi mevzu vardır. oda gazı verince motorun yana çekmesi Gülümsüyorum orta sehpadan falan düşmüyo allahtan gazı verince Dil çıkarıyorum

komiktirki bu durum boxer motorun eksileri diilde söz konusu bmw olunca realitesi oluyo Gülümsüyorum arkadaşlar hepinizi tanımadığım için ,herkesin aklı selim insanlar olduğunu hayal ediyorum bunları yazarken ama bu şey realite olmasa gerek yalnışmı düşünüyorum..(bide son yazdığım XANDROS arkadaşımla ilgili değildir bmw ile ilgili fazla fanatik mevcut. onlara.. meclisten dışarı yani bu arada borusan mantıklı ve makul olsa alacağım motor 1 adventure da olabilir şartları mantıklı olduktan sonrapolemik olmasın bmw düşmanı gibisinden ama yavaş yavaş soğuyorum.)

sende mecburen sana önerilen motoru alıcaksın gibi görünüyor.eğer motorun test motoru bile olsa üzülme yıl sonu onları bile faiş rakamlara satabiliyorlar..
umarım bir daha yaşamazssın bu problemleri ama şu ana kadar yaşamış oldukalrın bile okurken soğutuyor insanları..
hayrını görürsün işallah..

(yazım hataları varsa kusura kalmayın bu saatte)
Başa dön
onuristizm Çevrimdışı onuristizm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 04.07.2008 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum Herseyi bomba bu Bmw nin kafana göre anlayan özel servis bulup yanıbasından ayrılmayacaksın ama garantide ise zor iş Beğenmedim Beğenmedim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal