Tarih: 02.07.2008 - 14:17 Mesaj konusu:
The_Speedy, kedi gibi duruşu bayanlara olan inceliğinden. istersen bi de benim yanımdayken göstereyim sana. korkmazsan tabi _________________ Bazıları Asla Evcilleşmez!!! CBR 600RR red...
ALLAHIM onlar aldı bi benmi kaldım yaşım küçük diemi nasip etmiosun fadik bile sahibini buldu benim KARAPRENS'imde beni bulsun nlur
Makinalara kız adı koyulur genelde, hayırdır, sapma mı var? _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 345 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 02.07.2008 - 14:45 Mesaj konusu:
valeo, teşekkürler.Evet makyajımıza özen gösterdik Lagorda, teşekkürler.En azından bir 3-4 yılı geçiririz kızımla herhalde -Athos-, heheh,teşekkürler.İnşallah o kadar dayanır Benim torunlarım kimbilir nelere binecek,kaç cc.lerle uçup gidecekler Ama olsun bu da büyükannelerinden hatıra kalır onlara Evet,ben de duygusal insanlar kervanındanım Aman allahım yoksa sen de mi? armyy, Armağaaan fotoğraf anlayışıma laf etmişsin sanırım,açıklarım şimdi her motordan indiğinde ıslak mendillerle motorunu nasıl temizlediğini,rezil olursun valla Evet,rodaj bitti,dişime göre rakip arıyorum deeermişim Umarım FaDik'imle daha mutlu günlerimiz olacak oceann, teşekkürrr.
DRAGON_10, teşekkürler.Evet ekleyeceğim gündüz fotoğrafı da,kaşı gözü görünsün iyice kızımın,di mi ama? yunusxy, Boyum 1,82,eski Türkiye Şampiyonu prof. kürekçi var karşında,normaldir yani EkremSen, inşallah,teşekkürler.Tabiki kız ismi,o benim bitanecik kızım "F.. Deliğuanlı " değil Fıstık gibi kız o ekamba, teşekkürler,umarım yzfr142, teşekküüür,inşallah transam, sağol,bence de nostorm, teşekkürler,inşallah kazası belasız gezicez kızımla Hayırdır,sen pert mi ettin RR'ını?
murat50, teşekkür ettim casper__, Teşekkürrr tarkan_600, sağol Ama bence bu işin kadını erkeği olmaz,içinde taşıdığın ruhla alakalı Kimisi scooter ruhu taşır,kimisi racing _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız