Tarih: 02.07.2008 - 16:23 Mesaj konusu:
Nice yıllara vede hayırlı uğurlu olsun "fadik" Allah ayırmasın sizleri sevgili kardeşim.Plakanı çift taraflı bant ile yapıştırmanı öneririm,Ziverbey de bir arkadaşımız var plexi malzemeden çok güzel plaka yapıyor öneririm _________________ GSR
Tarih: 02.07.2008 - 18:00 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 02.07.2008 - 18:18 Mesaj konusu:
çok güzel allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın.ama bukadar karizma bir motora fadik ismini yakıştırdım desen yalan olur
buarad mutlu yıllar..
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6879 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 02.07.2008 - 18:49 Mesaj konusu:
Şu Motorlara isim verme işini bir türlü becerememişimdir.
Tabikide bir erkek olarak sert,güçlü ve anlamlı ( Conan-Dragon-Karaşimşek-Yıldırım-Toygar v.s ) bir isim seçmeyi istemişimdir ama bir türlü verememişimdir.
Fadik ismini ilk duyduğumda arkadaşın olduğunu düşünmüştüm
Motorun olduğunu anladığımda ise kendime bayağı bir gülmüştüm
Neyse Fadikle birlikte sana Kazasız belasız sürüşler dilerim. Ayrıca Doğum günün kutlu olsun niceyıllara _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız