Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6118 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 02.07.2008 - 18:54 Mesaj konusu:
koşşşş emrahhhhhh koşşşşşşşşş
anneniii seviyorlarrrrr.
NERDEEEEEE
köy meydanınnnndaaaaaaa
bişey demeden gidemicem ama
Alıntı:
bu testler hikaye en çok parayı kim verirse onun reklamı yapılıyor
yaklasık 4yıldır yapılan tüm testlerde özellikle 1000lerde honda hiçbirzaman ilk motor çıkamadı,cadde kullanımı hariç,demek oluyorki diğer markalar yıllardır testlerde para vererek liderliği alıyordu!ADAMOTOR42, bende motoron arsivi var hangi sayı hatırlatırsan sevinirim,burda sorun krang gucu degil ayrıca zx-10 200hp değil 188 hp dir!! önemli olan yere verdiği guctur,zx-10 arka teker gucu olarak rakiplerinden 3-5hp fazla veriyor bu gercek ama kilo olarakta 3-5kilo kadar agır!!ve testi kim yaparsa yapsın son hız haricinde kawasakiyi hiçbir klasmanda 1. görmedim!
Alıntı:
Abiciğim 08RR doğru düzgün yanlamıyor zaten ne dragdan bahsediyon
bunu drag olayanda bilgi eksinliğe veriyorum kardesim,dragta en önemli sey patinaja ve tekere gelmeden kalkmaktır,honda patinaj olayını çözdü tekere getirmezsen 1000ler içindeki en iyi dereceyi alırsın! bukadar yeter hadi kapışın.. _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: May 14, 2004 Mesajlar: 875 Nereden: Orlando-FL (Bafrali)
Tarih: 02.07.2008 - 18:57 Mesaj konusu:
emrerd demiş ki:
bir de savurmazlarmı yok 180 hp yok 200 hp dinamometre gösteriyo en babası 157 hp(arka tekerde)
bu krankta hp ölçümünün aslında lastikte(arka)yapılması lazım.kimin beygirleri şanzımanda,debriyajda havaya uçuyor bilelim dimi.
Motor Delisinde su ana kadar okudugum en guzel yorum En sonunda bir kisi cikipta bunlarin 180 200 hp sacmaligina katilmadi.... tesekkur ederim dostum. 125-130 hp 600cc lerde bu siteden cikmistir ama bu konuya girmeyelim...
Honda fanatigi degilimdir, ZX10R dan baska 1000cc motor tanimam, ama cbr1000rr i kullandim ve inanin "adamlar yapmis be" lutfen kullanmadan RR hakkinda yorum yapmayin, yanlis olur bence.... _________________ www.thecyclepro.com
Tarih: 02.07.2008 - 19:01 Mesaj konusu:
yturan, ben 2 senedir yazıyorum kardesim bunu sanırım sen beni takip etmiyosun!!
Alıntı:
bir de savurmazlarmı yok 180 hp yok 200 hp dinamometre gösteriyo en babası 157 hp(arka tekerde)
bu krankta hp ölçümünün aslında lastikte(arka)yapılması lazım.kimin beygirleri şanzımanda,debriyajda havaya uçuyor bilelim dimi.
bu savuranlarda bide yetkili servis filan!!motorları emanet ettiğimiz servislerimiin teknik bilgisini böyle topiclerde görünce hayret ediyorum!! kawasakiyi severim ama almamamdaki en buyuk etkenlerden biride servisleridir!!
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
Honda fanatigi degilimdir, ZX10R dan baska 1000cc motor tanimam, ama cbr1000rr i kullandim ve inanin "adamlar yapmis be" lutfen kullanmadan RR hakkinda yorum yapmayin, yanlis olur bence....
dostummm nerde!! kullansalarda yorum değişmez burası türkiye at gözlüğünü çıkarmak seneler alır!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Tarih: 02.07.2008 - 19:05 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, Dostum motorcycleusa sitesinin yapmış olduğu testlerde Zx-10R ı pistte çok başarılı bulmuşlardı. Ne kadar güvenilir onu bilemem ama. Ben de şimdi 1000 lik motor alıcak olsam düşünmeden gider 1000RR alırım.
http://www.motordelisi.com/ftopict-62086-2008.html+superbike
tabiki kardesim drag konuşuyoruz burda,artık tum detayları yazacaksak her topicte oooo işimiz var demek! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Tarih: 03.07.2008 - 00:43 Mesaj konusu:
ekamba, bu saatte ugrasamam baba yerim RR ı uykum geldi!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız