Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KISA BOYLU İNSAN MOTOR SÜREBİLİRMİ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KISA BOYLU İNSAN MOTOR SÜREBİLİRMİ???

KISA BOYLU İNSAN MOTOR SÜREBİLİRMİ???
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HAQAN6967
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: KDZ EREGLİ

MesajTarih: 02.07.2008 - 20:01    Mesaj konusu: KISA BOYLU İNSAN MOTOR SÜREBİLİRMİ??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1.63 BOYU OLAN Bİ İNSAN MOTOR SÜREBİLİRMİ ARKADAŞLAR???
Başa dön
HAQAN6967 Çevrimdışı HAQAN6967 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neden süremesin ki gidip eşşak kadar KTM süremez belki ama motosiklet sürer ??
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.07.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her türlü sürer ktm hariç Gülümsüyorum

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedmania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL-KONYA

MesajTarih: 02.07.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeterki gönül ver bu işe hertürlü sürersin dostum Gülümsüyorum
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 02.07.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boy değil işlevi önemli Dil çıkarıyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 02.07.2008 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hey allam yaa...yaa arkadaş cidden akşama kadar düşündünmü sen neye topik açsam we sonunda bunu buldun....
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 02.07.2008 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz demiş ki:
boy değil işlevi önemli Dil çıkarıyorum
bir gün senin yüzünden ölücem Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 02.07.2008 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kullanacağın motor tipine bağlı. Enduro tipi kullanamazsın ama diğer tipler daha kolay olur

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RELOAD
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN

MesajTarih: 02.07.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ümraniye Carrefour'da (vega alışveriş merkezi) biri var boyu yaklaşık 1.40 1.45 civarında ve scooter kullanıyor. Merak eden arka tarafta mal kabul bölümündeki güvenliklere sorabilir bu amcayı Çok gülüyorum
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
RELOAD Çevrimdışı RELOAD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ogar1971
Üye
Üye

Nereden: manisa-alaşehir

MesajTarih: 02.07.2008 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kusura kalmada senin boyun kaç.?
Başa dön
ogar1971 Çevrimdışı ogar1971 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 02.07.2008 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAQAN6967, şu anda motor kullanıyosunuz galiba suzki 750 r egsoz tavsiyesi istemişsinizde http://www.motordelisi.com/ftopict-65337-.html Bravo Çok gülüyorum (allahım ne olursun showtime 2 olsun) Çok gülüyorum

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker şimdi Çevrimiçi thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mustafa_Cukur76
Üye
Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede boy deyil tecrüben önemli
Başa dön
Mustafa_Cukur76 Çevrimdışı Mustafa_Cukur76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 02.07.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sürersin ama ışıkta duramazsın Gülümsüyorum bu arada senin yaşın kaç?
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 02.07.2008 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne den süremicek mişin kiii

bizim burda birisi var 1 metre boyu var galiba motor sürüyo arada bakarak
onelifeliveit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim boyum da senin kadar 3 ay önce cbr 125 aldım. Hiçbir problemim yok. Ama 250 cc den sonrası yükseliyor chopper lar hariç. Sanırım 250 den sonrası pek kolay olmaz
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal