Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 28.06.2008 - 00:02 Mesaj konusu:
ironman666 demiş ki:
ekamba, Eyvallah dostum teşekkür ederim. Gideriz tabii yaaa. Ama ben sana yetişemem kiii Motor+ben+arka ve yan çantalar+depo çantası = 420 kg felan. Bayaa bi yırtınmam lazım
Ben Hande,mavi F 650 GS kullanan bayan.
İyi olmana çok sevindim,haberini, daha doğrusu böyle bir başlık açıldığına dair haberi cumartesi günü yine bu sitedeki bir beyden aldım.
yazında en çok beğendiğim,full korumaya dair yaptığın yorumlar.Korumaların önemini artık herkes daha da iyi anlamıştır.
Benim yerimde kim olsa aynı şekilde davranırdı, benim için yazdıkların için de ayrıca teşekkürler.İzmir'e yolum düştüğünde hepinizi görmek isterim.
sevgilerimle _________________ TT 600 97
F 650 GS 08
EN 500 98 (satıldı oğlum )
ironman666 geçmiş olsun allah beterinden saklasın bak kardeş kurtarıcında çıkmış ortaya motorculuk bu yaa yaşasın motorcu kardeşliği _________________ Konya MD Team
Tarih: 30.06.2008 - 11:58 Mesaj konusu:
herzamn söylemişimdir bu motorcu dünyası çok küçük bir bakıyorsunuz hop karşınızda ,ilk öncelikle sana geçmiş olsun dostum bu olayın şokunuda sana atlatmanda yardımcı olanlara bizden saygılarımızı iletiyoruz...
kazasız sürüşler... _________________ HONDA cbr 125R kırmızı mavi
35sn606
Brh+
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4627 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 01.07.2008 - 16:59 Mesaj konusu:
Tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Şu anda motorcu olduğum çin bir kez daha kendimi şanslı hissediyor ve o gururu içimde yaşıyorum.
SON DURUM : Motoru toparladık.Boyadan çıktı. Dizimdeki yara da biraz iyileşti. Durumuyum
hoopp Didime gaz açtım. Ailemin yanında yarım kalan tatilimi tamamlıyorum bu sefer. Yolu düşen arkadaşlarımı beklerim.
Görüşmek üzere : Farınız ve yolunuz açık olsun sevgili dostlarım _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 575 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 01.07.2008 - 22:17 Mesaj konusu:
kardeşim geçmiş olsun...yeni gördüm yazını...allah beterinden korusun... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1635 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 02.07.2008 - 22:13 Mesaj konusu:
Çok geçmiş olsun...
Sende önemli birşey olmaması sevindirici.. Mıcırlar çok tehlikeli. Bence mıcırdan 50 m. önce falan uyarı levhası asılması gerek !! _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3545 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 02.07.2008 - 23:11 Mesaj konusu:
ironman666, vay kardeşim patlamış yolda yeni farketmişim şimdi okudum...üzdün bizi kanka...ama iyi olduğunuda okuduk sevindik...kötü olsan muhtemelen foruma bişey yazamazdın mazallah...
Allaha emanet ol... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız