Arkadaşlar bende bir hata yapıp bir iş teklifine evet dedim ve geldim adaya. Gecen hafta heveslenip motor fiyatlarını araştırdım. Her şeyi gibi fiyatları da dengesiz. Araba almak çok daha mantıklı. Boş verin buradan motor falan almayı . Aslanlar gibi gidip mersinden alın. Adamlar zaten satmak bile istemiyorlar. Türk malı bile almıyorlar. Türkiyede okumak çok daha ucuz. Gelipte rezil olmayın burada. Pişman olursunuz...
Honda cbr 600rr 10000 stg , 1000RR 11500 stg..Ben kıbrıslıyım ve boşuna mı konu actım daha önce 600rr ve 1000 rr arasındaki komik fiyat farkı hakkında.Bir arkadaş gümrük yok diyor ilk sayfada...Hayaller güzel ama gerceklere dönmek gerek diyorum...cbf 150 ye 2200 stg verdim 6000 ytl yani.Fiyatlar belli adamlar da haklı dünyanın fonunu gümrüğünü ödüyorlar.Rum tarafında bile fiyatları sadece 700 stg - 1000 stg oynuyor...ki orda herşey daha ucuz.Ama tr plakayla sana tavsiyem burda alıp sürme.Mimlenir nefret duyulursun cünku cok dıkkatsiz ve hızlı surmeyı birşey sanıyor burdakı kendını bılmez tr plakalılar.O yuzden kurunun yanında yaşı da yakıyorlar.
tarih: 2006-11-01, 12:12:29 :bad: :bad: _________________ camlara cantlara yazdym adyny
gel yorma bu yarys adamyny
senynle can vermeye hazyr bu beden
300e vurunca rx7 ylen
Tarih: 10.05.2007 - 16:39 Mesaj konusu:
betin harbı senın ıcın hayal kırıklıgı olmus kotu yaaaa _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
_________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
5 yıl kıbrısta okumuş biri olarak kıbrıs motor fiyatlarını çok iyi bilirim dediğin gibi turkiyeden geldiği için ciddi fiyat farkı var, en iyisi türkiyeden alıp girmek kıbrısa, hem türk plakasının avantajıda çok fazla
zaten 3-4 ayda bir yurda geliyosundur oyuzden problem olmaz gerçi ben 8 ay kadar türkiyeye sokmadım mezun olduğumda da hiç bir sorun çıkarmadılar yani 6 ay filan da hikaye sen ordaki ödemen gereken paraları öde hiç bir zorluk çıkmaz
ayrıca kıbrısta fiyat ne kadar yuksek olursa olsun ciddi anlamda motor ve motorcu var ve bunun yanında kapışacağın binumum ferrari, lamborghini ve ciddi anlamda stock araba mevcut; yani bazen izliyoruz burda video ları msupra hayabusa kapışması falan orda genelde ışıkta yanında duran araba bunlardan bitanesi oluyor . eğlence çok yani
Tarih: 03.07.2008 - 00:25 Mesaj konusu:
Sende ordan bi tane mersedes al gel burda 2 katına sat sonra sattığın parayla 6 tane 600rr alırsın biraz saksıyı çalıştır _________________ YeBeRe Reysing Tim !
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız