Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kıbrıs motor fıyatları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kıbrıs motor fıyatları

kıbrıs motor fıyatları
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
erkan77
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.05.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bende bir hata yapıp bir iş teklifine evet dedim ve geldim adaya. Gecen hafta heveslenip motor fiyatlarını araştırdım. Her şeyi gibi fiyatları da dengesiz. Araba almak çok daha mantıklı. Boş verin buradan motor falan almayı . Aslanlar gibi gidip mersinden alın. Adamlar zaten satmak bile istemiyorlar. Türk malı bile almıyorlar. Türkiyede okumak çok daha ucuz. Gelipte rezil olmayın burada. Pişman olursunuz...
Başa dön
erkan77 Çevrimdışı erkan77 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 06.05.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

betin, kardesım bır yanlıslık olması lazım dıye dusunuyorum ıyı bır arastırmak lazımm Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
daytm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: TRNC-Turkish Cypriot-Lefkosa

MesajTarih: 10.05.2007 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda cbr 600rr 10000 stg , 1000RR 11500 stg..Ben kıbrıslıyım ve boşuna mı konu actım daha önce 600rr ve 1000 rr arasındaki komik fiyat farkı hakkında.Bir arkadaş gümrük yok diyor ilk sayfada...Hayaller güzel ama gerceklere dönmek gerek diyorum...cbf 150 ye 2200 stg verdim 6000 ytl yani.Fiyatlar belli adamlar da haklı dünyanın fonunu gümrüğünü ödüyorlar.Rum tarafında bile fiyatları sadece 700 stg - 1000 stg oynuyor...ki orda herşey daha ucuz.Ama tr plakayla sana tavsiyem burda alıp sürme.Mimlenir nefret duyulursun cünku cok dıkkatsiz ve hızlı surmeyı birşey sanıyor burdakı kendını bılmez tr plakalılar.O yuzden kurunun yanında yaşı da yakıyorlar.
Başa dön
daytm Çevrimdışı daytm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Pentagiay
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.05.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Tarih: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarih: 2006-11-01, 12:12:29 :bad: :bad: İstemiyorum
300e vurunca rx7 ylen
Başa dön
Pentagiay Çevrimdışı Pentagiay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.05.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuh yani o kadar fiyat....kıbrısta fazla motorcu yoktur o zaman....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayta_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 10.05.2007 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

betin harbı senın ıcın hayal kırıklıgı olmus kotu yaaaa
daytm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: TRNC-Turkish Cypriot-Lefkosa

MesajTarih: 10.05.2007 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Var var merak etme : ) ama gercekten pahalı.Ne yapalım gülü seven dikenine katlanıyor
Başa dön
daytm Çevrimdışı daytm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
matrixkamil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.07.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be bende ucuz sanıyordum o zaman motor kullanan cok az olmalı kıbrısda turkıyeden alıp gotur dedıgın gıbı Şok oldum
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 02.07.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CAGRRI
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

5 yıl kıbrısta okumuş biri olarak kıbrıs motor fiyatlarını çok iyi bilirim dediğin gibi turkiyeden geldiği için ciddi fiyat farkı var, en iyisi türkiyeden alıp girmek kıbrısa, hem türk plakasının avantajıda çok fazla Göz kırpıyorum
zaten 3-4 ayda bir yurda geliyosundur oyuzden problem olmaz gerçi ben 8 ay kadar türkiyeye sokmadım mezun olduğumda da hiç bir sorun çıkarmadılar yani 6 ay filan da hikaye sen ordaki ödemen gereken paraları öde hiç bir zorluk çıkmaz
ayrıca kıbrısta fiyat ne kadar yuksek olursa olsun ciddi anlamda motor ve motorcu var ve bunun yanında kapışacağın binumum ferrari, lamborghini ve ciddi anlamda stock araba mevcut; yani bazen izliyoruz burda video ları msupra hayabusa kapışması falan orda genelde ışıkta yanında duran araba bunlardan bitanesi oluyor . eğlence çok yani
Başa dön
CAGRRI Çevrimdışı CAGRRI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 03.07.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sende ordan bi tane mersedes al Çok gülüyorum gel burda 2 katına sat sonra sattığın parayla 6 tane 600rr alırsın Gülümsüyorum biraz saksıyı çalıştır Delirdim
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.07.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kıbrısta motor ticareti yapan hangi firma waR? Bana iletişim bilgileri lazım?
yardımcı olursanız sevinirim
Başa dön
ryangt şimdi Çevrimiçi ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal