Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 03.07.2008 - 00:52 Mesaj konusu:
The_Speedy, umarım bu yazdıkların Umut'un aldığı ucak biletini iptal etmesine yeter!! daha öncede sanal alem diye yası küçük arkadaslar nasılsa bişey olmaz diye yazıp cizip durdular ancak yazdığınız seylere dikkat etmek gerek basınıza büyük bela açılabilir,motorcu sado ve vukuat nickli arkadaslar bu konuda tecrube edindiler!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1269 Nereden: Memleketten....
Tarih: 03.07.2008 - 00:54 Mesaj konusu:
The_Speedy, özürün kabul edildi...Biliyorsun seninle özelden de konuştuk...Ve ınan bıletıme kadar aldım yarın ıçın şuan onu iptal ettırme ımkanım varmı onu bıle bılmıyorum...Ben oyle sözlerin altında kalacak biri değilim....Dünyanın bır ucunda olsa gider gerekeni yaparım....Heleki ailemse bu iş için kan akar....
Ama bana çok sonra söyledınkı 16 yaşında gençsın...senın yaşın kadar ben dağlardayım.....Ve ülkemız için verdiğimiz hizmeti burda bazı kişiler bilir....Ve ayrıca özel hayatında da bir sürü sıkıntıyla içiçe olduğunu bana dile getirdin....Anlamıyorum neden böyle gereksiz şeyler yapıyorsunuz...Oysa benımle özelden konuşurken pırıl pırıl bır gençsin..Gelmıyeceğimi veya gelemiyeceğimi mi düşündün bilmiyorum ama emin ol ankarada beni havaalanında karşılamaya bıle hazırlandılar dostlarım....
Neyse sen küçüklüğünü yapıp özür diliyorsan bende büyüklüğümü gösterip bu sitede yeni olduğumdan ve bir defa ya mahsus seni affediyorum...Ama bunu herkes duysun bır daha böyle bir ağır kelimenin dönüşü olmuyacaktır benim nezdimde....
Herkese saygılar.... _________________
Umut F16'la gelcekti,1 saat geç açsaydın topici düşünemiyorum artık
Şaka bir yana efendice davranarak ondan özür dilemen hoş bir davranış.
Umarım Umut seni ibret kılmak istemez MD'ye ve seni affeder.
En son ryangt tarafından 03.07.2008 - 00:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 03.07.2008 - 00:56 Mesaj konusu:
Böyle şeylere gerek yok kimseye ne küfür etmek ne de kırmak kimsenin hakkı yok..umarım bu son olur bu site de küfür,argo ve saygı sınırı dışına çıkma maksadında..keşke kimse özür dileyeceği birşey yüzünden gerginlik yaratmasa ama işte...yakuzzzaaa büyüklük sende kalsın affet gitsin
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2092 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 03.07.2008 - 00:58 Mesaj konusu:
yakuzzza, abi sen sen sen yoksa sen terörist mi vuruyosun. Abi beni de al yanına noolur abi postalının altını temizliyim abi. _________________ Dört tekere HAYIR!
AHMET_R6: yaşın geldiğinde seçmelere girersin,yeterli psikolojik ve fiziksel dirence sahipsen istediklerin niteliğinle doğru orantılı olarak olur... Kısmet
En son ryangt tarafından 03.07.2008 - 01:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5769 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 03.07.2008 - 01:04 Mesaj konusu:
aynı tas aynı hamam ....
umut abi msn den konustugumuz gibi oldu yaş meselesi ortaya çıktı _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 03.07.2008 - 01:05 Mesaj konusu:
AHMET_R6, nette bordo berelileri arat. arastırma yap dostum bu topiği bozmayalım ders niteliğinde bence!!Volkan, dostum harikasın kesinlikle kalmalı _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5769 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 03.07.2008 - 01:08 Mesaj konusu:
msj ı editmişssin neden editledin ! _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
+1 _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız