Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yakuzzza 'dan özür dilerim..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yakuzzza 'dan özür dilerim..
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
The_Speedy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum bu burada son gülüşüm Ağlıyorum
Başa dön
The_Speedy Çevrimdışı The_Speedy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

The_Speedy demiş ki:
Gülümsüyorum bu burada son gülüşüm Ağlıyorum

hayırdır neden??

herkes hata yapar.. önemli olan umut abi seni affetmiş ya. işte budur...
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 03.07.2008 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım böle topicler bi daha karsımıza çıkmaz

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!

En son serkan_yenidunya tarafından 03.07.2008 - 01:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.07.2008 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

The_Speedy, Senin ettiğin küfüre bire bir şahit oldum. Sonradan hatanı anladın ve editledin ama iş işten geçmişti. O kadar ağır küfür kavgada bile edilmez. O ettiğin laf için cinayet bile çıkar. Daha yaşın küçük. Her yerde o şekilde küfür savurmamanı tavsiye ederim sana. Sonra b.k yoluna gitti niyazi olursun.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.07.2008 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canım da acayip helva çekti fıstıklı offf Dil çıkarıyorum ....

The_Speedy, bak sonucunda kötü şeyler oluyor o yüzden özürünü de dilemişsin abin de kabul etmiş olmuş bitmiş daha fazla uzatmaya gerke yok
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 03.07.2008 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet herkes duyduysa konuyu kapatıyoruz...Kardeşimiz özür diledi bende kabul ettim ama dediğim gibi yaşı itibari ile kabul oldu ama yemin ettim bu son diye bir daha ki başka kişiler tarafından yapılacak terbıyesızlıkler affedılmıyecektır....
Ben nasıl kımsenın onurunu ve gururunu kıracak kelıme kullanmıyorsam kımse bana kullanamaz....neyse kilitleniyor varsa söylemek istediği olan söylesin son olarak.... Bravo
onur bu konuda patron sızsınız...Nasıl ıstersenız volkanın rızasını aldıysan problem yok....Galiba almışsın kı açıldı sanırım Bravo Bravo
ve tabııkı butun yonetıcı arkadaşların ılgı ve alakası ıçınde ayrıca defaten teşekkürlerimi borç bılırım....saolun hepınız.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

En son yakuzzza tarafından 03.07.2008 - 01:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
yakuzzza Çevrimdışı yakuzzza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 03.07.2008 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, bu topıc ilerıye ornek teskıl etmesı acısından bır kac gun daha kalsın.. Bravo
The_Speedy, bır kac gundur zaten yersız yorumlarınla gereksız topıclerınle takıp edıyorduk senı..bır dahakı sefere bu tur hareketlerde bulunman halınde dırek ban yıyeceksın..banlanmak problem deılde bırde kendını banlatacaksın İyi fikir İyi fikir neyse bu topıc bır sure daha acı kalsın...ıyı geceler...

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 03.07.2008 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza güzel davranış Alkışlıyorum The_Speedy dilin kemiği yoktur. bu da bir nevi hayat tecrübesi olmuştur sana.

Arctura
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 03.07.2008 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

The_Speedy, daha bi kaç gece önce de sen beni delirtmiştin bi konua da hatırladın mı hatta çağlar23, depresif_motorcu,yu da hatırladın değil mi bu nickleri o gece sen hepimizi çıldırttın özelden bi sürü mesaj geldi değil mi sana peki neden ?????? eline ne geçti abicim bak daha yaşın 16 imiş küçüklüğüne veriyorum senin olabilir yapabilirsin ama dikkat et kendine burda belki küfür eder kaçarsın ama gerçek hayatta birine söylersin o lafları hiç acımaz bi de psikopatsa takar bıçağı geçer yazık olur gençliğine tmm cesur olmak iyidir ama bi noktaya kadar daha fazlası ters etki yapar bi cümleyi kurarken 2 keredüşün lafın gideceği yeri iyi kesitr yoksa başına bela açar sana abi tavsiyesi ne de olsa aramızda 5 yaş var Bravo
bak burda senin benim ders alacağımız çok önemli insanlar var lütfen onları soğutmayalım MD den onlar bize ileride lazım bunu düşünerek kullanalım formu Bravo
geçen geceden dolayı sana çok kızgındım bende ama neyse hatanı anlamak ta bi erdemdir tebrik ederim Bravo
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 03:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

The_Speedy, o ettiğin kfüürler ....................bana adam 45 yaşındayım dedi yaaa lan ne biçin insalarsınız siz Sinirlendim showtime bir bu 2 bu ne böyle Öfkeliyim ben senden büyğüm burda 18'ime girdim aramıza 2 yaş var Sinirlendim

EDIT:VOLKAN
CAGRRI
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 03:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar md ye azcık saygı duyan forumu takip eder,ben şuanda birçok kişiyi tanıyorum ki hiçbiri beni tanımasa bile isim isim sölerim çünkü ben saygı gösteriyorum foruma ,ama buşekilde delikanlılık ateşi başına vurmuş arkadaşları hiç anlamıyorum neden abin veya baban yaşındaki adamlarla laf dalaşaına giriyosun birazcık takip etsen (eğer aklı başında biri isen) nasıl konuşman gerektiğini anlarsan; olayı bilmiyorum ama The_Speedy, haksız olduğuna yuzde yuz eminim daha önce bişeyler yazmadım açtığın topiklere ki tamamen saygımdandır md ye olan ama gerçekten yaşını belli ediyorsun, fena mı olur abilerini, ablalarını dinlesen neyse açtığın diğer topikte veda etmissin kesinlikle haklısın biraz buyu saygı duymayı öğren ondan sonra gel başımızın tacı ol !!
Başa dön
CAGRRI şimdi Çevrimiçi CAGRRI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 04:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yakuza tebrik ederim arkadaşım güzel bir hareket Alkışlıyorum seni her ne kadar tanımasam da topiclerdeki tarzından dolayı hayat görüşlerimizin paralel olduğuna inanıyorum büyüklük yaptın tekrar tebrikler.
The_Speedy, kardeşim bak zamanında kalabalık bir olayda adamın bana ana avrat hakaret etmesine karşılık (kavga esnasında) "anan benim anam avradında bacım olsun " dememe karşılık beni kalabalıkta kenara çeken biri tarafından teskin edilmeye çalışıldım ve adam kaçıp gitti.
3 ay sonra k.köyde gezinirken adamı yakaladım ve bir iş hanından içeri soktum köşeye sıkıştırdım çok benzemesine rağmen bana kendisinin o adam olmadığını o gün kavga ettiğim grubun başındaki adamın amca oğlu olduğunu söyledi ve ekledi... "O gün seni olaydan ayıran biri vardı o bendim.Fark etmedin ama elimde bir ekmek bıçağı vardı amca oğlumun yaptığı terbiyesizliğe karşılık vermediğin güzel konuştuğun için hiçbirşey yapamadım sana dedi" konu uzun konu ama demek istediğimi anladın mı bilmiyorum haklı dahi olsan güçlü dahi olsan küfür acizliktir efendilik dışıdır.Gerektiğinde küfür etmemek kendini delikanlılığını bilmek hayatını bile kurtarabiliyormuş insanın.
Hatanın farkına varıp özür dilemen güzel bir davranış keşke hiç olmasaydı ama hatanı her ne sebeple olursa olsun anlamış olman dahi güzel bir şey olayı bu şekilde bağladığınız için ikinizi de tebrik ederim Alkışlıyorum
wildcherry
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.07.2008 - 07:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu sitede özür dilicek bir ton insan var birbirinden konuyu bilmesem de bukadar kişi buraya yazdıına göre gercekten ağır laflar sarfedilmiş olmalı hatalının hatasını bilip kendine gelmesi guzel tabi affetmek erdemdir md deki bir çok arkadasım zaten aklı basında insanlar 16 yasında bir çocuğa uymayacakları belli zaten. ama çok sinirlendiğiniz gercekten sizin kişiliğşnize doğru ve dürüstiüğünüze olan saldırılar karşısında yasal işleme kadar gidebilirsiniz mese geçen günki topickden sonra ben md den birkaç kişi hakkında yasal işlem başlattım özür de baklemiyorum nasıl olsa mahkemede çözücez hayatta herşeyin çözümü var kavga ... küfür... en son çare. birleri özür diler... birileri mahkemelik olur.... the speedy hayatın hiçbir noktasında insanların şerefine ve onuruna kastedicek laflar etme burdaki arkadaşlar anlayışlı gene seni affettiler değerin bil.
Başa dön
wildcherry Çevrimdışı wildcherry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

The_Speedy, Akşam tüm türkiye seferber oldu seni bulmak için!! Neyseki yaşın genç daha bir cahillik etmişsin, ve özür dilemişsin..

Daha önce de yaşandı bu tür olaylar, Klavye de küfür etmek Acizliktir!! Umarım birdaha tekrarlanmaz..

highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 03.07.2008 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gereksiz konuşan arkadaşlara ders olur inşallah... OK
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal