Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5769 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 03.07.2008 - 01:21 Mesaj konusu:
umarım böle topicler bi daha karsımıza çıkmaz _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
En son serkan_yenidunya tarafından 03.07.2008 - 01:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 03.07.2008 - 01:25 Mesaj konusu:
The_Speedy, Senin ettiğin küfüre bire bir şahit oldum. Sonradan hatanı anladın ve editledin ama iş işten geçmişti. O kadar ağır küfür kavgada bile edilmez. O ettiğin laf için cinayet bile çıkar. Daha yaşın küçük. Her yerde o şekilde küfür savurmamanı tavsiye ederim sana. Sonra b.k yoluna gitti niyazi olursun.
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1269 Nereden: Memleketten....
Tarih: 03.07.2008 - 01:30 Mesaj konusu:
Evet herkes duyduysa konuyu kapatıyoruz...Kardeşimiz özür diledi bende kabul ettim ama dediğim gibi yaşı itibari ile kabul oldu ama yemin ettim bu son diye bir daha ki başka kişiler tarafından yapılacak terbıyesızlıkler affedılmıyecektır....
Ben nasıl kımsenın onurunu ve gururunu kıracak kelıme kullanmıyorsam kımse bana kullanamaz....neyse kilitleniyor varsa söylemek istediği olan söylesin son olarak....
onur bu konuda patron sızsınız...Nasıl ıstersenız volkanın rızasını aldıysan problem yok....Galiba almışsın kı açıldı sanırım
ve tabııkı butun yonetıcı arkadaşların ılgı ve alakası ıçınde ayrıca defaten teşekkürlerimi borç bılırım....saolun hepınız.... _________________
En son yakuzzza tarafından 03.07.2008 - 01:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yakuzzza güzel davranış The_Speedy dilin kemiği yoktur. bu da bir nevi hayat tecrübesi olmuştur sana. _________________
Arctura
www.istanbulracingteam.org
The_Speedy, daha bi kaç gece önce de sen beni delirtmiştin bi konua da hatırladın mı hatta çağlar23, depresif_motorcu,yu da hatırladın değil mi bu nickleri o gece sen hepimizi çıldırttın özelden bi sürü mesaj geldi değil mi sana peki neden ?????? eline ne geçti abicim bak daha yaşın 16 imiş küçüklüğüne veriyorum senin olabilir yapabilirsin ama dikkat et kendine burda belki küfür eder kaçarsın ama gerçek hayatta birine söylersin o lafları hiç acımaz bi de psikopatsa takar bıçağı geçer yazık olur gençliğine tmm cesur olmak iyidir ama bi noktaya kadar daha fazlası ters etki yapar bi cümleyi kurarken 2 keredüşün lafın gideceği yeri iyi kesitr yoksa başına bela açar sana abi tavsiyesi ne de olsa aramızda 5 yaş var
bak burda senin benim ders alacağımız çok önemli insanlar var lütfen onları soğutmayalım MD den onlar bize ileride lazım bunu düşünerek kullanalım formu
geçen geceden dolayı sana çok kızgındım bende ama neyse hatanı anlamak ta bi erdemdir tebrik ederim _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
The_Speedy, o ettiğin kfüürler ....................bana adam 45 yaşındayım dedi yaaa lan ne biçin insalarsınız siz showtime bir bu 2 bu ne böyle ben senden büyğüm burda 18'ime girdim aramıza 2 yaş var
arkadaşlar md ye azcık saygı duyan forumu takip eder,ben şuanda birçok kişiyi tanıyorum ki hiçbiri beni tanımasa bile isim isim sölerim çünkü ben saygı gösteriyorum foruma ,ama buşekilde delikanlılık ateşi başına vurmuş arkadaşları hiç anlamıyorum neden abin veya baban yaşındaki adamlarla laf dalaşaına giriyosun birazcık takip etsen (eğer aklı başında biri isen) nasıl konuşman gerektiğini anlarsan; olayı bilmiyorum ama The_Speedy, haksız olduğuna yuzde yuz eminim daha önce bişeyler yazmadım açtığın topiklere ki tamamen saygımdandır md ye olan ama gerçekten yaşını belli ediyorsun, fena mı olur abilerini, ablalarını dinlesen neyse açtığın diğer topikte veda etmissin kesinlikle haklısın biraz buyu saygı duymayı öğren ondan sonra gel başımızın tacı ol !!
Yakuza tebrik ederim arkadaşım güzel bir hareket seni her ne kadar tanımasam da topiclerdeki tarzından dolayı hayat görüşlerimizin paralel olduğuna inanıyorum büyüklük yaptın tekrar tebrikler.
The_Speedy, kardeşim bak zamanında kalabalık bir olayda adamın bana ana avrat hakaret etmesine karşılık (kavga esnasında) "anan benim anam avradında bacım olsun " dememe karşılık beni kalabalıkta kenara çeken biri tarafından teskin edilmeye çalışıldım ve adam kaçıp gitti.
3 ay sonra k.köyde gezinirken adamı yakaladım ve bir iş hanından içeri soktum köşeye sıkıştırdım çok benzemesine rağmen bana kendisinin o adam olmadığını o gün kavga ettiğim grubun başındaki adamın amca oğlu olduğunu söyledi ve ekledi... "O gün seni olaydan ayıran biri vardı o bendim.Fark etmedin ama elimde bir ekmek bıçağı vardı amca oğlumun yaptığı terbiyesizliğe karşılık vermediğin güzel konuştuğun için hiçbirşey yapamadım sana dedi" konu uzun konu ama demek istediğimi anladın mı bilmiyorum haklı dahi olsan güçlü dahi olsan küfür acizliktir efendilik dışıdır.Gerektiğinde küfür etmemek kendini delikanlılığını bilmek hayatını bile kurtarabiliyormuş insanın.
Hatanın farkına varıp özür dilemen güzel bir davranış keşke hiç olmasaydı ama hatanı her ne sebeple olursa olsun anlamış olman dahi güzel bir şey olayı bu şekilde bağladığınız için ikinizi de tebrik ederim _________________ 1340 cc hacim,195 hp güç eğer bunlar sizin ölçüleriniz değilse biz boyunuzun ölçüsünü vermeye hazırız. www.hayabusariders.com
Tarih: 03.07.2008 - 07:58 Mesaj konusu:
bence bu sitede özür dilicek bir ton insan var birbirinden konuyu bilmesem de bukadar kişi buraya yazdıına göre gercekten ağır laflar sarfedilmiş olmalı hatalının hatasını bilip kendine gelmesi guzel tabi affetmek erdemdir md deki bir çok arkadasım zaten aklı basında insanlar 16 yasında bir çocuğa uymayacakları belli zaten. ama çok sinirlendiğiniz gercekten sizin kişiliğşnize doğru ve dürüstiüğünüze olan saldırılar karşısında yasal işleme kadar gidebilirsiniz mese geçen günki topickden sonra ben md den birkaç kişi hakkında yasal işlem başlattım özür de baklemiyorum nasıl olsa mahkemede çözücez hayatta herşeyin çözümü var kavga ... küfür... en son çare. birleri özür diler... birileri mahkemelik olur.... the speedy hayatın hiçbir noktasında insanların şerefine ve onuruna kastedicek laflar etme burdaki arkadaşlar anlayışlı gene seni affettiler değerin bil.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız