Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hepinize Teşekkürler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hepinize Teşekkürler
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
RuthLeSs
Üye
Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 05:29    Mesaj konusu: Hepinize Teşekkürler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lafa nerden başlayacam bilmiyorum Gülümsüyorum
İsmim Ertugrul.yaşım ise 16.5 .92 ocak doğumluyum.lise 3 e geçtim.forumda çok aktif olmasamda 6-7 aydır tüm yazılarınızı elimden geldigince takip ediyorum.
Neyse hikayeme başlayayım.bundan 6-7 ay önce havalar ısındıkça elazığın motorcuları r6 larla cbr 600 rr lar la fjr1300 lerle r1 ler hayabusalarla egzoz bağırtarak gezince bu seslerden ve motorların görüntülerinden dolayı motor aşkı başladı.youtube dan motor show videoları izlemeye başladım.motor resimlerine bakıp ah çekmeye başladım Gülümsüyorum
aradan bi süre geçti.bizim serviste [boyum 1.73] 1.60 boylarında osman diye biri var.benden de 1.5 yaş küçük.bigün baktım diyo ertu motor aldım.dedim olm senin boyun ne ki motor alıyosun Çok gülüyorum dedi hemde 250 lik. dedim hangisi dedi hyo gtr 250 r.falan işte.neyse eve gittim.aynaya baktım.dedim osman 1.60 lık boyuyla sürüyosa ben ağlatırım bu motoru Çok gülüyorum
tabi motor konusunda hiç bi bilgim yok.gözümü dikmişim r6 ya 1000 rr a.neyse işte bigün cesaretimi topladım ve babamın yanına gittim.baba bana motor dedigim an döndü öldürecen mi kendin bu yaşta dedi Çok gülüyorum
öle bi konuşmadan sonra.15-20 gün üsteledim.motorda motor diye.en son dedi git scoter beğen alalım Çok gülüyorum
dedim yok ben racing e bincem Çok gülüyorum olm daha popon motor selesi görmemiş git bi öğren dedi.motor klubu başkanı olan ali abi var.saolsun babamla gittigimizde baya bi ilgi gösterdi.ybr 125 ile derslere başladık.trafige falanda çıktım tek başıma tecrübe amaçlı 5-6 kere.20-25 günlük egitimden sonra ali abi babamı ikna edelim bi 600 rr alalım dedim ki nası bi tepki gördüm anlatamam:D
olm öldürecen mi kendini bi hatanda motor kafana geçer falan filan derken bu siteleri söyledi git oku araştır dedi.yüzüne bakmadığım cbr 125 e mecburen aşık olmaya başladım :)1000 rr 600 rr a tıklamıyodum bile Gülümsüyorum
neyse babamın karşısına dikildim ybr işi tamamdır cbr istiyorum dedim.korkuyorum kaza yapmandan sana bişi olsa naparım falandan sonra en sonunda hallettim konuyu Gülümsüyorum
en geç 1 hafta içinde cbr125 r ıma kavuşacam bi sorun bi aksilik çıkmazsa :)Allahın izniyle bi kaza yapmadan zevk alarak sürmek istiyorum.kendi kendime prensip edindim zaten.markete bile motorla gitsem kasksız montsuz çıkmayacam.babama söz verdim dikkat edecem diye.bana bişe olunca ben ölür giderim de annemle babam akrabalar kardeşim ne yapar düşünmem lazım Gülümsüyorum
neyse işte lafı çok uzatmadan
motor konusunda ilk hocam ali abiye ve siz motordelisi üyelerine adminlerine ve sitede yararlı yazı yazan bilgilendiren tüm motorculara teşekkür ederim.cıbırıma kavuştuğumda motorumla resimlerimi yayınlarım inş.
Sabah sabah cbr videoları izliyom netten Çok gülüyorum
Delirdim herhalde Çok gülüyorum
Herkese kazasız belasız dertsiz sürüşler..
Başa dön
RuthLeSs Çevrimdışı RuthLeSs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 03.07.2008 - 05:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne diyelim Çok gülüyorum Hayırlı olsun. Motorunu aldığında resimlerini bekliyoruz.
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 03.07.2008 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun Gülümsüyorum
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 03.07.2008 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeşim Gülümsüyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 03.07.2008 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım hayırlısı darısı başıma gsf 600 Göz kırpıyorum

kardesim 125 le falan olacak iş degil sen 600 1000 arardan bahsediosn sarmaz bunlar seni bu yasta hayabusa lazım sana Çok gülüyorum şaka biyana 125 le baslayıp ufak ufak zaman geçmesinin ardından ufak ufak cc yüselt Bravo

keyifli forumlar

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
IronMan0
Üye
Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun . da Ali abi sana bi 600rr alalım derken kafamı geçmiş yoksa ciddimiymiş Şok oldum
Neyse cıbırın şimdiden hayırlı olsun Motordelisi
Başa dön
IronMan0 Çevrimdışı IronMan0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 03.07.2008 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun.Kullanabileceğinden emin bile olsan bence alma, küçüğün tadını çıkarmaya bak.Aman dikkat et abisi.eyvah ele geçmiyor.

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 03.07.2008 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nede güzel bir heyecandır bu Çok gülüyorum İlk motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim Gülümsüyorum Babanı da burdan tebrik ediyorum Alkışlıyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RuthLeSs
Üye
Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Küçükten başladım işte hayırlısıyla kazasız belasız cc cc yükseltecem motorumu Gülümsüyorum
Başa dön
RuthLeSs Çevrimdışı RuthLeSs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 03.07.2008 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onları dinlemekle en iyisini yapmışsın güzel bi tercih hayırlı olsun kazasız belasız inş.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayırlsı olsun Bravo
darıcı benim başıma Dil çıkarıyorum Delirdim
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.07.2008 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin için hayırlısı olur inşallah
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 03.07.2008 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim hayırlı olsun sevdiklerin aklında olsun Bravo

Başa dön
_tatar_ şimdi Çevrimiçi _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 03.07.2008 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım sende delirdin hayırlısı Çok gülüyorum

zaten bakırköy buraya baskın düzenliyiğicekmiş bütün delileri toplıyıcakmış Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal