Tarih: 03.07.2008 - 09:45 Mesaj konusu:
wildturkey, çok büyük geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden saklasın
aynı zamanda yeni motorunda hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
büyük gecmişolsun allahtan sende bişey yok...
bu arada yeni motorun hayırlı olsun kazadan sonra motor tutkunun gitmemesi senin gercekten bu işe gönül verdiğini ortaya koyuyor...
geçmiş olsun _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 03.07.2008 - 13:34 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun.iyi ki siz de birşey yok.yenisi de hayırlı olsun _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin kaskın basında farın ve yolun açık olsun
suzuki güzel makinadır gsf 600 s bandit düşünüyorum bnde bakalım kısmet _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız