Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yakuzzza 'dan özür dilerim..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yakuzzza 'dan özür dilerim..
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 03.07.2008 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, aka en iyisini etmişsin.boşver herşeyi sanal yaşayan bu yaş grubu gerçek değerlerimizi unutup hakaret edebilir.Biz onlara hatırlatıp birini kurtarırsak iyidir.

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 03.07.2008 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum bravo örnek bir davranış gösterdin.
fakattttttThe_Speedy, sende baya bi ileri gitmişsin Onur Karacan yazmış okudum .Sana büyüklerine daha saygılı davranmanı tavsiye ederim.Konunun tatlıya bağlanması sevindirici.Bu belki başka arkadaşlarada örnek olur ve sitedeki diğer üyelere nasıl davranacaklarını birdaha gözden geçirirler
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KIZGINJAPON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Fighting on the internet reminds me of special olympics. Even if you win, you're still retarded"... Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

Güzel şeylerden bahsedin, ülke yeterince bölündü zaten, bizim de bölünmemize gerek yok.
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 03.07.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaşına başına bakmadan artislik yapan bebeler ne yazıkki gittikçe türemekte, diğer bir tabirle sanal delikanlılar. Yumurta ağzına geldiğinde de abicim. Hani nerde kestiğiniz ahkamlar. Bu konu 0-15 yaş grubuna ders olsun.

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, kanka nooldu ya Gülümsüyorum kızdırdılar mı yoksa seni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence topick amacına ulaşmış ve amacını aşmadan kitlense iyi olur herkes çocuğa geçiriyor çocukta bir küfür daha sallamasabari Çok gülüyorum şaka bir yana oluyor böyle şeyler ama biletler alınmış kılıçlar çekilmiş bence biraz abartı olmuş insanlar hata yapabilir önemli olan hatadan dönebilmek ve özür dileyebilmektir spedy kardeş bravo umarım bir daha böyle tatsız bir olayın içinde olmazsın çünkü buradaki abilerinden motorsiklet hakkkında öğrenecek çok şeyin var yakuzza sanada bravo kardeş affetmekte en az özür dileyebilmek kadar büyük bir erdem saygılar... Bravo
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3-4 gündür foruma girmiyorum neler neler olmuş çok yabancı kaldım valla...Bu arada hazır ankara konusu açılmışken Umut abi Ankaraya geldiğinde önceden konuştuğumuz gibi eğer benle görüşmek istersen bana haber verirsin ankaraya geldiğinde..

Gülümsüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
The_Speedy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu demiş ki:
The_Speedy, o ettiğin kfüürler ....................bana adam 45 yaşındayım dedi yaaa lan ne biçin insalarsınız siz Sinirlendim showtime bir bu 2 bu ne böyle Öfkeliyim ben senden büyğüm burda 18'ime girdim aramıza 2 yaş var Sinirlendim

EDIT:VOLKAN

arkadaşım sen karıştırıyorsun.. sana burada 45.000 kişi küfür etmiştir.. elek olmuş birisin... bilyorum beni hangibirisiyle karıştırdın.. bidaha kontrol et özel mesajlarını... 45 yaş meselesini ve sana küfür ettiğimi kanıtlayabilirmisin??? çünkü öyle bişey yok... ben özelden küfür sallamam ki..

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

SRAD-HAN, abi herşey için saol..

yakuzzza Bravo saol...

Volkan, sen de kendini çok sıktın... patlarmatlarsınn...
armyy, haklısın..

Son Mesajdan 14 dakika sonra eklendi:

On7_li, biz herzaman delikanlıyız... özür dilemek homoseksuellik mi.. ??? hatalıyıdım özür diledim.. zoruna mı gittti... şaka mısın sen...EDIT:ONURKARACA

En son The_Speedy tarafından 03.07.2008 - 12:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
The_Speedy Çevrimdışı The_Speedy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

The_Speedy, bundan sonna umarım daha dıkkatlı olursun..... İyi fikir İyi fikir İyi fikir
her ınsan kendı ettıgı sozlerden sorumludur... İyi fikir İyi fikir
NOT:karsındakı ınsanları kendın gıbı cocuk sanma...herkesın bı ayarı vardır ayarını bozma....
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

The_Speedy, kardes uyarılmana ragmen hala artıstlık yapıyorsun..ınsan ol ınsan..tutupta buralarda hala ınsanlara kufur etmege kalkıyosun..azcık delıkanlı olmak lazım...bugunden ıtıbaren banlanıyorsun..senın gıbı kalıtesız sevıyesı dusuk kım oldugu belırsız ınsanların bızım forumlarımızda ısı olamaz..mubarek gun agzımı bozduracaksın bana.. Sinirlendim Sinirlendim
The_Speedy banlanmıstır..bu tarz konusmalar yapan tum kısler dırekt banlanacaktır..kotu soz sahıbıne aııttır..kotu kısılerıde hep beraber aramızda barındırmıycazkı forumlarımız daha sevıyelı daha kalıtelı olabılsın..

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OnurKaraca, Bravo
doğru olanı yaptınız.bazen hararetli tartışmalarda insanlar kendini tutamaz ve kötü sözler edebilirler,tamam.bu kişiler özür diler ve tekrarlamazlarsa burada olsunlar bunada tamam.

ancak;adam ağzım var diye konuşuyor,motosiklet adına faydalı tek kelam etmiyor,argo içermeyen topiği sayılı ise direkt yol gösterilsin.bir çok saygıdeğer site üyesini on-line görüyorum.ancak ne topic açıyorlar ne de yorumluyorlar.ya MD ye giriş yaptılar televizyon izliyorlar ya da ciddi anlamda bu genç yaş(teen age)muhabbetinden sıkıldılar.
Başa dön
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topic kilitliyorum...
SAYGI ve SEVGİ , buna ihtiyacı olanlar malesefki var ve hep olacak..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal