Tarih: 03.07.2008 - 08:57 Mesaj konusu:
yakuzzza, aka en iyisini etmişsin.boşver herşeyi sanal yaşayan bu yaş grubu gerçek değerlerimizi unutup hakaret edebilir.Biz onlara hatırlatıp birini kurtarırsak iyidir. _________________ silahda uzi,avratda suzi,atda suzuki vazgeçilmezlerim.
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2136 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 03.07.2008 - 09:01 Mesaj konusu:
yakuzzza, bravo örnek bir davranış gösterdin.
fakattttttThe_Speedy, sende baya bi ileri gitmişsin Onur Karacan yazmış okudum .Sana büyüklerine daha saygılı davranmanı tavsiye ederim.Konunun tatlıya bağlanması sevindirici.Bu belki başka arkadaşlarada örnek olur ve sitedeki diğer üyelere nasıl davranacaklarını birdaha gözden geçirirler _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
"Fighting on the internet reminds me of special olympics. Even if you win, you're still retarded"...
Güzel şeylerden bahsedin, ülke yeterince bölündü zaten, bizim de bölünmemize gerek yok. _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
Tarih: 03.07.2008 - 11:29 Mesaj konusu:
Yaşına başına bakmadan artislik yapan bebeler ne yazıkki gittikçe türemekte, diğer bir tabirle sanal delikanlılar. Yumurta ağzına geldiğinde de abicim. Hani nerde kestiğiniz ahkamlar. Bu konu 0-15 yaş grubuna ders olsun. _________________
Tarih: 03.07.2008 - 12:12 Mesaj konusu:
Bence topick amacına ulaşmış ve amacını aşmadan kitlense iyi olur herkes çocuğa geçiriyor çocukta bir küfür daha sallamasabari şaka bir yana oluyor böyle şeyler ama biletler alınmış kılıçlar çekilmiş bence biraz abartı olmuş insanlar hata yapabilir önemli olan hatadan dönebilmek ve özür dileyebilmektir spedy kardeş bravo umarım bir daha böyle tatsız bir olayın içinde olmazsın çünkü buradaki abilerinden motorsiklet hakkkında öğrenecek çok şeyin var yakuzza sanada bravo kardeş affetmekte en az özür dileyebilmek kadar büyük bir erdem saygılar... _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2091 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 03.07.2008 - 12:15 Mesaj konusu:
3-4 gündür foruma girmiyorum neler neler olmuş çok yabancı kaldım valla...Bu arada hazır ankara konusu açılmışken Umut abi Ankaraya geldiğinde önceden konuştuğumuz gibi eğer benle görüşmek istersen bana haber verirsin ankaraya geldiğinde..
The_Speedy, o ettiğin kfüürler ....................bana adam 45 yaşındayım dedi yaaa lan ne biçin insalarsınız siz showtime bir bu 2 bu ne böyle ben senden büyğüm burda 18'ime girdim aramıza 2 yaş var
EDIT:VOLKAN
arkadaşım sen karıştırıyorsun.. sana burada 45.000 kişi küfür etmiştir.. elek olmuş birisin... bilyorum beni hangibirisiyle karıştırdın.. bidaha kontrol et özel mesajlarını... 45 yaş meselesini ve sana küfür ettiğimi kanıtlayabilirmisin??? çünkü öyle bişey yok... ben özelden küfür sallamam ki..
Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:
SRAD-HAN, abi herşey için saol..
yakuzzza saol...
Volkan, sen de kendini çok sıktın... patlarmatlarsınn...
armyy, haklısın..
OnurKaraca,
doğru olanı yaptınız.bazen hararetli tartışmalarda insanlar kendini tutamaz ve kötü sözler edebilirler,tamam.bu kişiler özür diler ve tekrarlamazlarsa burada olsunlar bunada tamam.
ancak;adam ağzım var diye konuşuyor,motosiklet adına faydalı tek kelam etmiyor,argo içermeyen topiği sayılı ise direkt yol gösterilsin.bir çok saygıdeğer site üyesini on-line görüyorum.ancak ne topic açıyorlar ne de yorumluyorlar.ya MD ye giriş yaptılar televizyon izliyorlar ya da ciddi anlamda bu genç yaş(teen age)muhabbetinden sıkıldılar. _________________ hareketi durduramazsın!
A.Veysel
hayatımla oynayanın,hayatıyla oynarım!
Tarih: 03.07.2008 - 13:20 Mesaj konusu:
topic kilitliyorum...
SAYGI ve SEVGİ , buna ihtiyacı olanlar malesefki var ve hep olacak.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız