Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - The_Speedy The End....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

The_Speedy The End....

The_Speedy The End....

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
The_Speedy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 02:09    Mesaj konusu: The_Speedy The End.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben aranızdan ayrılıyorum.. hoşçakalın..

artık gitme zamanı.. ben buraya geçici takılıyordum zaten.. sürem bitti başka şehire gitcem..

helalleşmek istediğim ama ismini tam hatırlayamadığım birkaç kişi var...

ilk olarak hakandincer abi.. hakkını helal et abicim benim..

ekamba.. srad_han... yakuzzza... ossky.. emrerd, gevezehanım (canım ablam benim)... motorcu_sado... depresif_motorcu.. nympia (fadik)... sesgin... çağlar23... piranha ...daha ismini sayamadıklarım.. hepiniz hakkınızı hellal edin..

ben helal ettim..

ismail abi.. sıfırdanbaşla.. Göz kırpıyorum The_Speedy in güsel isimdi ama ben onu bitirdimmm...

En son The_Speedy tarafından 03.07.2008 - 02:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
The_Speedy Çevrimdışı The_Speedy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 03.07.2008 - 02:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

The_Speedy, ne demek şimdi bu ? Öfkeliyim
neyse zararın neresinden dönersek kârdır buna da şükür hadi sağlıcakla git Gülümsüyorum Göz kırpıyorum

En son piranha tarafından 03.07.2008 - 02:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
mert295
Üye
Üye

Nereden: balıkesir burhanıye

MesajTarih: 03.07.2008 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam naptın sen yaa bır kac kısı sana gıcık oluyo senı sevmıyo dıye bırakılırmı bu guzelım ortam..tanımam etmem senı ama bence degmez...
Başa dön
mert295 Çevrimdışı mert295 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 03.07.2008 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim sana helal edeceğim 200euro bilet hakkım var onu da helal ediyorum..Ananın ak sütü gibi helal olsun....Büyük olmak her zaman moktan olmuştur bunu her zaman söylerim....
Nasıl olsa önümüzdeki ay ben onu ankaraya geldığınde berhandan çıkarırım.... Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

piranha yazdıkların helal olsun anlamına mı geliyor...
Başa dön
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 03.07.2008 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

The_Speedy, tmm be gider ayak üzmeyelim seni hadi bakalım helal olsun Bravo
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
The_Speedy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 02:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

The_Speedy şu üstteki msjı düzeltsen yeterdi be..

karnaval havası vermişsin topiğe..
Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 02:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

The_Speedy, helal olsun nediyelim

hadi kal sağlıcakla (bana pm'den ettiğin küfürlerde aynen sana saymıyom artık bende sana etmişm baya bi Gülümsüyorum ) hadi zararın neresinden dönersek kardır kendine iyi bak Bravo Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

mesajımı değiştiryorum sana hakkımı felan helal etmiyom Sinirlendim

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 04:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu demiş ki:

hadi kal sağlıcakla (bana pm'den ettiğin küfürlerde aynen sana saymıyom artık bende sana etmişm baya bi Gülümsüyorum ) hadi zararın neresinden dönersek kardır kendine iyi bak Bravo Göz kırpıyorum

Hayırdır yahu neden vazgeçtin Gülümsüyorum
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 03.07.2008 - 04:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, yahu hiç güleceğim yoktu 10 dakika sonra fikrini değiştiren ne oldu acaba Gülümsüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 03.07.2008 - 04:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

mesajımı değiştiryorum sana hakkımı felan helal etmiyom

gene ne oldu ?
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
The_Speedy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu demiş ki:

oooolllmaazzzzz

helal edilen hak geri alınmaz.... Delirdim

ilaçlarını ihmal etme.. 10 dakikada bir depresyona giriyosun yaw...
Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 03.07.2008 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başka işiniz yokmu ya.
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 03.07.2008 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, niye helal etmiyon la Çok gülüyorum
benim bi hakkım geçmemiştir ya genede farknda olmadan belki olmuştur varsa helal olsun kib
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topic amacına ulaştı fazla bile uzadı
Topic'i kitliyorum...

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal