Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 1000RR ile ilgili ayrıntılarda biriki soru...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 1000RR ile ilgili ayrıntılarda biriki soru...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 03.07.2008 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2, sen biraz daha kullan sonra güzel bi yazı yaz bence 1000rr ın herşeyiyle ilgili.herkes aydınlansın bu konudaaa Gülümsüyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 03.07.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

177 hp motor sıkıştırmasıda ona göre alana hayırlı olsun sakin motor relax kullanıma uygun Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

psycho84,
Alıntı:

Herkese merhaba yaklasık 1 aydır honda 2008 1000rr kullanıyorum daha öncesinde 2007 600rr'm var 33 km kullandım ve 2008 1000 rr aldım

şimdi bak ilk mesajını 600rr ımın radyatörü delindi diye 20.07.2007 tarihinde atmışsın aradan bir yıl geçmiş ve sen 2007 600rr ı 33km kullandım ve 2008 1000rr aldım diyorsun.Bu işte bi gariplik var arkadaş umarım açıklama yaparsın yoksa senin birinin ikincil hesaplarından biri olduğunu düşünüp sülalenden başlarım Sinirlendim
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

psycho84 demiş ki:
Herkese merhaba yaklasık 1 aydır honda 2008 1000rr kullanıyorum daha öncesinde 2007 600rr'm var 33 km kullandım ve 2008 1000 rr aldım, almadan once her kes bana 1000 lik makıne serttir, keskindir, 600'lük gibi oynayamassın diyordu ama 1000rr aldıgımda inanamadım cook esnek ve kıvrak bi makıne. istanbul'dan izmire gidip geldim sadece benzın almak ıcın durdum, çook rahat bi makıne, kaydırmalı debriyaj sistemı kullanılmış virajlarda gerçekten gazı kapattıgınızda makıne kaymıyor ama bu bence sadece amator kullanıcılar ıcın, çünkü makınede motor freni sıfır derecede 5 'den 3'e alıyorum makıne halen banamısın demıyor 2'ye alıyorum halen gıdıyor motor freni sıfır hele hele performans egzostu taktıysanız motor frenini unutun, gelelım yağ yakma sorununa ilk 800 km'de yağ değişimi yaptım. 2 litre yağ cıktı 1.5 ltre eksik. dedik rodaj vb sebeplerdendiir. motorumla gezerken çınarcıkta yağ lambası yandı Sinirlendim ve kilometrem 1350 filandı hemen benzinciden Jaso Ma olan Castrol marka yağı ekledım ve servise geldım rapor ettırdım. 2300 km'de 2 lt yağ daha ekledık motora. Sinirlendim 3000 km'ye gelene kadar motor bitti diyebılırım debriyajdan garip garip sesler gelmeye basladı sanki akülü araba gibi çalısmaya basladı motoru goturdum servise. debriyaj, krank milii, bunlarda sorun olabılır bunu rapor edelım fabrıkaya bildirelım bla bla dendi suan beklemedeyım inşallah sezon bıtmeden motorumu alabılırım.
Bu kadar olaya rağmen 2008 1000RR Mükemmel Bravo
yeni üyesin,bence bu yazdıkların karalamadan ibaret, nedense bu yazdıklarına inanmıyorum,
fakat eğer gerçekse söyliyecek birşey bulamıyorum!!!
fakat bu yazdıklarının gerçeklik payı varsa ıspata davet ediyorum seni...... İyi fikir
bütün bu yazdıklarına rağmen mükemmel demen de ayrı bir konu İyi fikir İyi fikir İyi fikir
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rapor isterük yoksa karalama sayarık İyi fikir
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya Hamburg

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar Micronun Honda cbr 1000rr icin yapti Egsoz Insallah 1 haftaya kadar elimde olacak .sonucu taktikdan sonra yazacagim .

img=CBR1000RR-.jpg][/URL]
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egzost süper bence 1000 rr a yakışan en iyi egzost budur iyi yapmışlar
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Simdiye kadar en güzel Hondaya göre tasarimli Egsoz .ben hep Micron kulaniyorum Cbr 2004 den beri hep Micron taktim cok tok bir soundu vardi,bakalim bu nasil.
yan Üretimler yavas yavas cikmaya basladi Racing camimi taktim Debraj gazlarda takildi,simdilik rizomadan arka LED sinyalleer motorun renginde ve egsoz kaldi.
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46falcon, Bravo on numara parça seçmişsiniz.sadece 1000rr değil,bir çok yandan egzozlu modelde nefis duruyor. Alkışlıyorum
Başa dön
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 03.07.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46falcon, Bravo
Egsoz gerçekten çok etkileyici olmuş ....Ben beğendim şahsen...Yorumlarını ve takıldıktan sonra mumkunse vıdeosunu bekliyoruz dostum...
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 03.07.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu egzos harbiden çokyakışmış diğerleri gibi değil OK
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Insallah Türkiye Turumuzda Izmire geldigimizde egeli arkadaslarla bire bir göre bilirler duya bilirler.
Başa dön
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46falcon demiş ki:
Insallah Türkiye Turumuzda Izmire geldigimizde egeli arkadaslarla bire bir göre bilirler duya bilirler.

isabet olur.zaten izmire gelirseniz bir topic açarsınız diye tahmin ediyorum.. OK
Başa dön
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 03.07.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, len erbil bu herif kankanmı.. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
5. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.41 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal