arkadaşlar ben yakuzzza umut abime karşı büyük hata yaptım... ve topic açıp özür diledim...
bir iki kişi.. ben özür diledikten sonra bana kalitesiz.. düşkün insan muamelesi yapmaya başladı..
tamam arkadaşlar belki gerçekten karaktersizim.. belki kalitesizim..
onurkaraca 45 - 50 yaşında (tahmin) ben 16 yaşındayım..
onur karaca ;
The_Speedy, kardes uyarılmana ragmen hala artıstlık yapıyorsun..ınsan ol ınsan..tutupta buralarda hala ınsanlara kufur etmege kalkıyosun..azcık delıkanlı olmak lazım...bugunden ıtıbaren banlanıyorsun..senın gıbı kalıtesız sevıyesı dusuk kım oldugu belırsız ınsanların bızım forumlarımızda ısı olamaz..mubarek gun agzımı bozduracaksın bana..
The_Speedy banlanmıstır..bu tarz konusmalar yapan tum kısler dırekt banlanacaktır..kotu soz sahıbıne aııttır..kotu kısılerıde hep beraber aramızda barındırmıycazkı forumlarımız daha sevıyelı daha kalıtelı olabılsın..
artislik yapıyorsun.. insanlara küfür etmeğe çalışıyorsun dediği ne biliyormusunuz...
arkadaş özür dilediğim için beni yerden yere vurmuş... ben de özür dilemek ibnelik mi? dedim...
onurkaracanın beni çoookkk kötü birisi olarak göstermesini ve milletin önüne alın bunun yüzüne tükürün dercesine hedef göstermesini istemiyorum.. gururumla oynamayın..
yanlış yapma özür de dileme ben hayatda sadece bi kişiden özür diledim ve dilerim oda kendibilini iyi biliyo oda bu sitede _________________ KAWASAKİ ZX_250_R...
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
Tarih: 03.07.2008 - 13:06 Mesaj konusu:
Konunun nasıl olduğunu ve detaylarını bilmediğim için olayla ilgili yorum yapamıcam ama başlıkla ilgili bir yorum yapayım '' ÖZÜR DİLEMEK BÜYÜKLÜKTÜR VE ÇOK BÜYÜK ERDEMDİR '' yaşa bakmaksızın hata yapan herkes özür dilemelidir. _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Özür dileyeceğin şeyi yapmayacaksın özürde dilemeyeceksin ha olmuştur dilemişssindir bu ne karektersizlik nede zayıflıktır, bu sadece ender olmaktır. Tabi hatasına bağlı buda
Kayıt: Apr 20, 2008 Mesajlar: 820 Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER
Tarih: 03.07.2008 - 13:07 Mesaj konusu:
ugurrrr, yasının adamı ol.......
bır ınsan kendını karaktersız kalıtesız olarak goruyorsa zaten kımse o adama bısı yapamaz.....
sen buyuk yanlıs yaptın...
su anda burda o parmaklarla yorum yazabılıyo olman ALLAH ın sana buyuk bır lütfudur.. haddını aşma...
özrunu dıledın
kabul eden ettı...
gerıısını karıstırma kendı aklınıda krıstırma...
senın amacın özurdu dıledın..baska özurluk durumlar yarattma kendı kendıne... _________________
Tarih: 03.07.2008 - 13:10 Mesaj konusu:
ne alakası var karaktersizlikle mevzuyu bilmiyorum ama en iyisini yapmışsın.herkes becremez özür dilemeyi.bu senin olgunluğunu gösterir sana laf edenlere gelince..biraz şaşırdım açıkçası.yakuza bile affetmiş işte _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2989 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 03.07.2008 - 13:10 Mesaj konusu:
Bu çocuk The_speedy, dir, banlanmıştır özür topiğindeki özürlü davranışından dolayı onurkaracadan alıntı yaptığı uyarıyı almıştır. Ağzın hala bozuk. Anlamamakta hala ısrarcısın kardeş. _________________ Dört tekere HAYIR!
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2989 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 03.07.2008 - 13:13 Mesaj konusu:
ugurrrr, The_speedy The End, diye bir veda topiği açtın o da kilitlendi. Ya efendi gibi kimseye bulaşmadan devam et ya da veda ettin delikanlı gibi çık git. Uzatma daha fazla. _________________ Dört tekere HAYIR!
eğer hatanı anlamış özür dıledıysen senı küçülmez aksıne yüceltır ama hata yaptığın ınsan baban yaşında konuşmana uslubuna dıkkat edecen şımdıkı gençlerde bı acayıp büyüklerıne ne saygı var nede sevgı _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Kayıt: Apr 20, 2008 Mesajlar: 820 Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER
Tarih: 03.07.2008 - 13:14 Mesaj konusu:
ugurrrr, neden o zaman tamam arkadaslar belkı gercekden kalıtesız karaktersız olabılırım yazıyosun....
bak canım benım
yasından buyuk konusuyosun...
bı topic actın amacı dısında konusmalara gırme... _________________
Bu çocuk The_speedy, dir, banlanmıştır özür topiğindeki özürlü davranışından dolayı onurkaracadan alıntı yaptığı uyarıyı almıştır. Ağzın hala bozuk. Anlamamakta hala ısrarcısın kardeş.
ağzım hala bozuk mu...
ben sadece onurkaraca'nın yazdıklarını silmesini istiyorum.. o kadar...
sen ben üyeyiz biz birbirimize yazsak farklı yetkili birinin bu sözleri yazması farklı...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız