Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - R1 sizlere omur, yeni motorum 04 Sv650s...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

R1 sizlere omur, yeni motorum 04 Sv650s...

R1 sizlere omur, yeni motorum 04 Sv650s...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ve hayırlı olun yazık olmuş r1 e Üzgünüm
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 03.07.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun fazla hızlı gibide değil motor ama nasıl o hale gelmiş anlamadım Allah beterinden korusun...hayırlı olsun yeni motorun...
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 03.07.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun

şim o motorun halini gören birisi kesin sahibi yoğun bakımdadı gibi bişey sylerdi

kurtulmuşun yaa

yazık olmuş r1 ee can daha önemli tabikii bu arada hayırlı ve uğurlu olsun Gülümsüyorum
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 03.07.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun baya büyük bir kaza atlatmışsın kardeş...yeni motorunda hayırlı olsun allah kazasız sürüşler versin..
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 03.07.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle çok geçmiş olsun Üzgünüm video yu izlerken kendimi gördüm,düşerken düştükten sonra neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum bunun nedenide 2 hafta önce yaptığın kazanın aynısını yapmış olmam ve evde yatıyorum şimdi...video yu izlerken çok şaşırdım çünkü kaza yapış şeklimiz aynı,yol aynı,viraj aynı ve en önemlisi düşüş nedenimiz aynı bunu biraz açıcam...
Dikkat ettiyseniz viraj aniden öyle bir keskinleşiyorki anlamak mümkün değil,kaza yapmamızın en büyük nedeni deminde belirttiğim gibi virajın çok sinsice aniden keskinleşmesi ama asıl nedenide dikkat ettiyseniz düştüğünüz virajda biraz hızlıda gelseniz sizin dikkatinizi çekicek büyüklütkte uyarıcak bir tabela yok sizn düştüğünüz virajın tersine yönde bir sarı tabela var o da çok küçük ama sizin düştüğünüz yönde ben göremedim yolu yapanlar nasıl olsa köy yolu kırsal alan ne gerek var büyük tabelaya Öfkeliyim burda motor hayatına yeni başlayan arkadaşları birazda olsa uyarmak amacım hava isterse 40 derece olsun tam koruma çıkalım OK tekrar çok geçmiş olsun usta r1 benim umrumda değil sana birşey olmamasına çok sevindim yeni makinanıda kazasız belasız kullanman dileğiyle Bravo

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 03.07.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun ama o motor nasıl calıs ona sasırdım
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 03.07.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim çok geçmiş olsun Allah şükür bişeyin yok.
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 03.07.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karşıdan bir arabanin gelmemiş çok şükür...

Allah korumuşş..

Bence hemen bir kurban kes Bravo
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 03.07.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun cana gelen mala gelsin sende bişey olmaması sevindirici.
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MÜFTÜ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 03.07.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun kardeş

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
conti45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AKHİSAR 45 ½

MesajTarih: 03.07.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hem geçmış olsun hemde hayırlı olsun
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 03.07.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi büyük geçmiş olsun motorun diğer fotolarını gördükten sonra kasksız neler olacağını tahmin bile edemiyorum
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wildturkey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Seattle US, Konya

MesajTarih: 03.07.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesten Allah razi olsun. dediginiz gibi verilmis sadakam varmis.
bu arada herkesin Kandili mubarek olsun...
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun hemde hayırlı olsun sana diyeceğim verilmiş sadakan varmış allah korumuş Gülümsüyorum
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.07.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun sana bişey olmamış ....gerisini boşver
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.30 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal