farkedilen jantlar ve sinyaller başka bişey yok.bi de adını değiştirmişler daha farklı bişeyler yapılabilirdi.özellikle kafa grenajı çin malı motosikletlerdekinden gibi duruyo _________________ www.pamukemlak.com
yok yaa 2008 ybr çok daha güzel zaten bu şekilde far ybr ye hiç yakışmıyor+jantta güzel olmamş eski jantlar daha güzeldi _________________ Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Tarih: 03.07.2008 - 17:12 Mesaj konusu:
2004-2005 modeli alıp lastikleri tubeless, sinyalleri R1 sinyali yapıp 2008 YBR city diye satışa çıkarmışlar. İnsan azcık düşünür, uğraşır, yeni birşeyler çıkarır ortaya da öyle satar... _________________ 0Rh(+)
Bu kafa grenajlarından nefret ediyordum.Yuvarlak farlılar daha sportif duruyor.
Bu yamaha insanı somurme psikolojisini iyi biliyor.Bugun sordum fiyatını3.650 dediler.CBF 150İLE AYNI FİYATA...Ne farkıı var bunun digerinden.Yazıklar olsun bence.Resmen dalga gecilmiş.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1384 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 03.07.2008 - 19:15 Mesaj konusu:
hoş değil bir değişiklik göremedim... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız