Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni YBR_125_city

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni YBR_125_city
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mrsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 01.07.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum ama ben motoru beğenmedim Beğenmedim her zaman söylerim HONDA HAYAT ONDA Göz kırpıyorum
Başa dön
mrsl Çevrimdışı mrsl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni başlayanlara iyi motor ama hakkaten çin malı gibi duruyo
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 01.07.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

farkedilen jantlar ve sinyaller başka bişey yok.bi de adını değiştirmişler Dil çıkarıyorum daha farklı bişeyler yapılabilirdi.özellikle kafa grenajı çin malı motosikletlerdekinden gibi duruyo İstemiyorum
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.07.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift demiş ki:
anaa 2004 ybr değilmi bu Şok oldum Şok oldum

aynısının tıpkısı bence olmamış....
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 01.07.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ewet Çok ideal bir motor ve ayrıca paylaşım için teşekkürler
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 01.07.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok yaa 2008 ybr çok daha güzel zaten bu şekilde far ybr ye hiç yakışmıyor+jantta güzel olmamş eski jantlar daha güzeldi Beğenmedim

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker şimdi Çevrimiçi thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 01.07.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yani birşey göremedik ama neyseee Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 01.07.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker, evet eski jantlar daha güzel Beğenmedim
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 03.07.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiyat belli oldu arkadaşlar ;

Yamaha YBR 125 City : 3,525 YTL

Normal Ybr'den 26 YTL daha pahalı Çok gülüyorum
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Can_KSK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Karşıyaka

MesajTarih: 03.07.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2004-2005 modeli alıp lastikleri tubeless, sinyalleri R1 sinyali yapıp 2008 YBR city diye satışa çıkarmışlar. İnsan azcık düşünür, uğraşır, yeni birşeyler çıkarır ortaya da öyle satar...
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kafa grenajlarından nefret ediyordum.Yuvarlak farlılar daha sportif duruyor.

Bu yamaha insanı somurme psikolojisini iyi biliyor.Bugun sordum fiyatını3.650 dediler.CBF 150İLE AYNI FİYATA...Ne farkıı var bunun digerinden.Yazıklar olsun bence.Resmen dalga gecilmiş.
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol serkan bilgi için Bravo
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 03.07.2008 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

safak52,Bende bugün gördüm gerçekten berbat Öfkeliyim
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 03.07.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoş değil bir değişiklik göremedim...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GOLDBERG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDYRNE

MesajTarih: 03.07.2008 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PEK bir değişiklik yok ama alınıcak en iyi başlangıç motoru yinede Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal