Arkadaşlar bir problem var ancak ne olduğunu tam olarak anlamış değilim. 1. vites kalkış yapıyorum redline geldiğinde 2. vitese atıyorum 10.000 - 11.000 devire geldiğinde vitesi boşa atıyor :S 5-10 kere denedim sürekli aynı şey. Sorun ne olabilir? _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 20.06.2008 - 19:45 Mesaj konusu:
black, vites tam geçmiyor olabilr biraz normalden fazla kaldır yukarıya sorun eğer sadece 2 vitesteyse vitesi biraz sert geçir sonuna kadar kaldır _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
black, kuvvetle muhtemel sorununuz, 2. vites dişlisi aşınması veya sekromeç aşınması dolayısıyla vitesten atma.. zorlu kullanım 2. viteste teker denemeleri, sert vites geçişleri buna sebeb olmuştur.! tamiri için vites dişlisi ve karşılığı artı sekromeçin değişmesi sorunu çözecektir, ama maliyetli bir sorun...
black, kuvvetle muhtemel sorununuz, 2. vites dişlisi aşınması veya sekromeç aşınması dolayısıyla vitesten atma.. zorlu kullanım 2. viteste teker denemeleri, sert vites geçişleri buna sebeb olmuştur.! tamiri için vites dişlisi ve karşılığı artı sekromeçin değişmesi sorunu çözecektir, ama maliyetli bir sorun...
makine açılacak, masraflı gercekten , benim gsx 600 f de aynı sorun olmustu , 2 ci vites dislisi degisti malesef
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 22.06.2008 - 04:27 Mesaj konusu:
Alıntı:
Ortalama maliyet? _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 03.07.2008 - 19:58 Mesaj konusu:
Sorun topuzda 2. vites dişlisinde ve 6. vites dişlisindeymiş. Sökünce gördük. Teşekkürler arkadaşlar bilgi için _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 03.07.2008 - 20:36 Mesaj konusu:
Redline yaptıkdan sonra vites atmak zararlı bildiğim kadarı ile ve redline yapıp vites atmak hızlanışda + performans değil - performans veriyor olması gerek _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız