ben hollandadan , hayamusa
Daha once motorla turkiyeye gitmis olan motorcu arkadaslar. bana herhangi bir oneriniz falan varmi? veya nelere dikkat etmem gerekiyor? bana yardimci olursaniz cok sevinirim...hollandadan veya avrupanin baska bir yerinden bana katilmak isterseniz? gidis temmuz20-falan gelis allah bilir? rota ancona- cesme yada tren- edirne yada direkde olabilir...
simdilik hepinize iyi tatiller> mail:musaautomobielen@gmail.com ha buarada ben konyaliyim..
954 ve suzuki gsx r600 cüler erkenden satış çekmişler be bence beraber gelinir beraber gidilir zaten nazilliden ayrılıp gittiler bence hoş olmamış gerci aralarındaki mevzuyu bilmiyorum ama grup gelir gelmez ikiye bolundüydü sonrada birleşme olmamış anlaşılan
bir tek edirneye geldiklerinde 954 arkadas yoktu suzukili arkadaş onlarlaydı beraber cıktılar fotolardada var zaten
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
hayamusa demiş ki:
ben hollandadan , hayamusa
Daha once motorla turkiyeye gitmis olan motorcu arkadaslar. bana herhangi bir oneriniz falan varmi? veya nelere dikkat etmem gerekiyor? bana yardimci olursaniz cok sevinirim...hollandadan veya avrupanin baska bir yerinden bana katilmak isterseniz? gidis temmuz20-falan gelis allah bilir? rota ancona- cesme yada tren- edirne yada direkde olabilir...
simdilik hepinize iyi tatiller> mail:musaautomobielen@gmail.com ha buarada ben konyaliyim..
harun 22 arkadasim siz ne zaman cikacaksiniz bana bir bilgi verebilirmisin?
bu sitede yni oldugunm icin benim icin biraz karisik senden ricam bana ozel mesaj cekebilirmisin? ve siz daha oncade turkiyeye gitmis olmalisiniz sizden biraz bilgi almak istiyordum mumkunse
mail adresim musaautomobielen@gmail.com
Kayıt: Mar 22, 2008 Mesajlar: 52 Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA
Tarih: 11.07.2008 - 01:20 Mesaj konusu:
Evet biliyorum cok gec oldu fakat yine de bir mesaj birakmadan olmaz. Buradan uzun bir yolculuga ciktik, ve guzel bir yolculuga ciktik.. tam tamanina 9200km yol yapmisiz..hepimizin arka tekerleri yenilenmesi gerekiyor. Aslina bakarsaniz o kadar seyler yazmam gerekiyor ki nereden baslasam bilemiyorum. Su an elimizde 2650 fotograf ve 18 saatten fazla film cekimi var...baka baka usanmadik.
Evet Turkiyede ki arkadaslar soz verdigimiz gibi gonderecegiz fakat lutfen biraz zaman taniyin.
Geri donusumuz super gecti. Tren kalkmadigi icin Yunanistan - Makadonya - Kosovo - Montenegro (Karabag) - Hirvatistan - Sirbistan - Bosna Hersek - Slovenya - Avusturya - Almanya uzeri geri geldik... allahim motor surmek ne guzel ve insallah bir gun gitmeyenlere de nasip olur...
Detaillerini ileriki gunlerde bir yazilim olarak gonderecegim. Fakat buradan arkadaslarim adina da
Izmir-Bornova da Ekamba ve kuyumcu arkadas
Nazilli ve cevresi Yusuf ve tum diger arkadaslar
Konya ve cevresi Omer Bozkurt ve diger arkadaslar
Tokat ve cevresi Ugur ve diger arkadaslar
Corum motorcu arkadaslar
Edirne Harun ve diger arkadaslar
ALLAH HEPINIZDEN RAGZI OLSUN VAR OLUN HAKKINIZI HELAL EDIN
Kayıt: May 18, 2006 Mesajlar: 473 Nereden: EDİRNE / Ankara
Tarih: 11.07.2008 - 10:25 Mesaj konusu:
SpeedyMaho, abi sizin sayenizde bende çok güzel bir gün geçirdim otobanda beni beklemeden gaz açtınız ama olsun tekrar tekrar bekleriz abi _________________ 22 NA 371__A RH(+)
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3583 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 11.07.2008 - 11:17 Mesaj konusu:
SpeedyMaho, tesadufen karsılastıgımız ıcın duzgun agırlayamadık..en kısa zamanda tekrar gelın beklıyoruz...sızlerı tanımak guzeldı _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız