Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Avrupa Yakası Ç.Ç Mangal kedi köpek vs FOTOO (yeni resimler)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Avrupa Yakası Ç.Ç Mangal kedi köpek vs FOTOO (yeni resimler)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.07.2008 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne yapayım barışçım çinde alıştım kedi köpek yemeye sizin içiniz mideniz kalkmasın diye mahsusdan kuzu kellesi dedim , barbarosuda kuzu kellesi diye kandırdım aynı kelleden 1 adetinide barbaros yedi
garibim nasılda yedi it kafasını Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son tamero tarafından 03.07.2008 - 19:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 03.07.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barış abi bi daha geldiğini gördüğüm yerde motorun önüne atlıcam mecbur durcaksın ozaman Dil çıkarıyorum
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet güsel bir gündü sağol barış Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

BUARADA ONUN VE ERAYIN O KELLEYİ YERKEN Kİ RESİMLERİ VAR BENDE GÖRÜLMEYE DEĞER Üzgünüm YARIN KOYARIM ONLARI DA
Başa dön
prnssesra Çevrimdışı prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel aksamdı helekı donusumuz murat arkadısa gecmıs olsun verılmıs sadakası varmıs (kasksız bınerse ..... bır daha .............)
yedinci
Üye
Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi eğlenmişiniz tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
metzias
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Mecidiyeköy

MesajTarih: 03.07.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzeldi hepinize ayrı ayrı teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 03.07.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Wayy orda olmak çok isterdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Devamını bekliyoruz Bravo
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 03.07.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah muhabbetinizi bozmasın
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bluesea83
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.07.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz demiş ki:

bluesea83, pamuk helva çok güzeldi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

57 saniye sonra yazdığın yetmiyormuş gibi birde yediğin şeyi bile yanlış yazmışsın Şok oldum
Daha ne diyimki ben sana Gülümsüyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu köftelerin sucukların kanatların güzelliğne bakın .

bizlere orada satış yapan ızgaracımız.
volkan re ree masa falan demeden yerde başladı yemeklere yumulmaya Gülümsüyorum

şu hulutinin yaptığınada bakın hele volkan re reyi özledim diye sarılışına bir bakın eller nasıl ve nerede bende çek ellerini huluti ele güne ayıp oluyo yanlış anlıcak derkene Gülümsüyorum
http://img104.imageshack.us/img104/1941/21ly4tn8.jpg[/IMG]

buda tandırını yaptığımız adını bilemediğim itceğizin kellesi bol kekiklede güzel gitti barbaros ve eray çok severek yediler bana eşlik ettiler sağolsunlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum ,
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 04.07.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamer abi afiyet olsun da yenirmi abi öyle seyler yaa mideni bozucan bi balık bi kuzu kellesi zaten ço igrenç duruo insanın midesi kalkıyo yaaaa İstemiyorum Motordelisi
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 04.07.2008 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, güzel kareler,eğlenceli geçtiği belli... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delici demiş ki:
tamer abi afiyet olsun da yenirmi abi öyle seyler yaa mideni bozucan bi balık bi kuzu kellesi zaten ço igrenç duruo insanın midesi kalkıyo yaaaa İstemiyorum Motordelisi

4-5 kişi yedik midemiz hiçde bozulmadı dahada olsa yerdik Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
2. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal