Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1384 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 03.07.2008 - 12:58 Mesaj konusu:
bekr, valla bu çirkinliği hiç bir makyaj düzeltemez tamamen yenilemek lazım...katııyorum. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 03.07.2008 - 13:43 Mesaj konusu:
colone stamp tool büyük bir titizlikle kullanılmış lakin büyüttüğünüz zaman dağılmış olan pixelleri görebiliyorsunuz soldaki orjinal bir fotoğraf sağ tarafa kopyalanırken küçük bir hata gözlerden kaçmış olmalı ki kopyalama esnasında yapan arkadaş shift tuşuna basmayı unutmuş ve birazcık yukarıya doğru çalışma kaymış çizgilere baktığınızda anlayabilirsiniz orjinal olan soldaki fotoğrafın far kısmı yani renklerin bir anda geçiş yaptığı kısım ki çalışmayı en iyi bu kısımdan anlayabilirsiniz gerçek mi yoksa shop mu die orjinal fotoda geçişte hiçbir problem yok arasatta kaln bir tek pixel bile bulunmamakta yanlız sağ taraftaki sizin sorduğunuz çalışma dediğim gibi dekupe edildikten sonra %0,8 gibi bir yumuşatma verilmiş sonrasında granaj olan kısımdan doku kopyalama ile uygulanmak istenen bölgeye taşınmış _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2092 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 03.07.2008 - 13:51 Mesaj konusu:
hondarslan, sayesinde başlığa gereken cevap gözlere sokula sokula verilmiştir E artık kilit merasimine geçelim MOD amcalar. _________________ Dört tekere HAYIR!
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2086 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 04.07.2008 - 00:31 Mesaj konusu:
hondarslan, photoshopdan tamamen anlayan birine benziyorsun senden birkaç ders ricam olabilir kabul edersen Msn ini ekledim bana öğretmeni istediğim birkaç şey var..
Bu arada kawasaki niye böyle bozdu anlamıyorumki..Ben 2005 kasalara hayranım ama bu yeniler ne böyle ya.. _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız