_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2742 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 04.07.2008 - 03:36 Mesaj konusu:
Daha videonun basinda arkadasi debriyajin yerini filan gosteriyor. Adamin debriyajdan bile haberi yok. Normal bu sekilde yere inmesi.
Motosiklet kullanmayi tamamiyle surucu kursunda ogrenmistim. Ilk 1 saat scooter, sonra 3 saat vitesli. Kursa gittigim ilk gun debriyaj ve arka fren nerede gercekten bilmiyordum. O gune kadar scooter bile kullanmisligim yoktu. 4 saatlik egitim sonunda (haftada 2'ser saatten yaklasik 2 hafta surmustu) CBR600F satin alip, Goztepe'den Besiktas'a evime getirmistim tek basima. Ilk gun dahil, ne motoru yatirdim, ne de kaza yaptim.
Bunlari ovunmek icin anlatmadim. Diyecegim su ki, sifir deneyimle SS'le baslamis biri olarak yeni baslayanlara bu guclu motorlari kesinlikle onermiyorum. Bu isin dogrusu 125 cc. veya en olmadi 250 cc. ile baslamaktir. Biraz bu sitedeki tecrubeli uyelere kulak verin, yeni arkadaslar!!! _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Tarih: 04.07.2008 - 09:10 Mesaj konusu:
Tam da bekledigim oldu. Yaw bunlarin hemen hemen hepsi boyle ogreniyor kullanmayi burada. Biraz gittimi kendine guven geliyor sonra debriyaji birak,,, bumm
Tarih: 04.07.2008 - 14:52 Mesaj konusu:
Katılıyorum SLOWOKAN
Bende daha önce scooter kullanmayan biri olarak ,kimseyi dinlemeden cbr 125 cc ile başladım ve bana çok şey öğretti ,şimdi 25o cc deyim ve sanırım Angel la daha vakit geçiricez nedense cc yükseltmeyi marifet sananlar var
EĞİTİM ŞART _________________ İNSAN DÜNYAYA ZARAR VERDİKÇE DÜNYA İNTİKAMINI ALMAYA DEWAM EDİCEK...
Kayıt: Nov 02, 2004 Mesajlar: 2451 Nereden: Türkiye / Deutschland
Tarih: 04.07.2008 - 15:02 Mesaj konusu:
Ya anlamıyorum bitürlü biz motoru zor buluyoruz burda adamlar savuruyor kaza yaptı gülüyorlar ben orda motorun başında yas tutardım herhalde guzelım motoru gitti diye ... _________________
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız