Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Avrupa Yakası Ç.Ç Mangal kedi köpek vs FOTOO (yeni resimler)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Avrupa Yakası Ç.Ç Mangal kedi köpek vs FOTOO (yeni resimler)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 04.07.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante demiş ki:
Yasık yaaa... Hangi utanmaz arlanmaz hangi gerekçe ile uyandırdı şimdi bu kızı...

---
Yaa Arzucum, bu iş yeri taşıma arifesindeki son 3 belki 4 saatlik uykuna etmişler yazık yaa. Eminim bu şahsiyeti sevgiyle anmışsındır

--
Eee başka foto yok mu??

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.07.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim demiş ki:
antakin demiş ki:
Answer_3 demiş ki:
Paylaşım için teşekkürler...Diğer arkadaşlardan da çektikleri fotoları istiyoruz ama... Bravo

Answer_3, hemde acil olaraktan bekliyoruz Bravo

Koymuyorum len fotoları Sinirlendim gecenin 03.39'unda arayıp da beni uykumdan uyandıran ve daha sonra da tekrar dalmakta zorlandığım için sabah kalkamayıp işe geç kalmama sebep olanlara inat, fotoları koymuyorum Öfkeliyim

uyma sen onlara şekerim ne gecenin yarısı be adamlara sabaha kadar burda makaralarda şu sırma saçlı varya biri o biri marmelatmı neydi o biride it bakıcısı işleri güçleri makara işleri güçleri yokki seni düşünen kim uyma şekerim arzucum boşversen bunları şimdi bütün gün kızcağız masa başı8nda uyuklıcak Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

gevezehanim demiş ki:
Bugün ofis taşıyoruz. Kimse bulaşmasın, asabiyim, üstelik saaat 03.39 itibariyle fotoları niye koymadığımı sormak için arayan arkadaşlara sevgilerimi bol miktarda iletiyorum. Sinirlendim

sana yardım olsun diye bende sevgilerimi iletirmiyim arzucum birlikte yollayalım sevgilerimizi ah o yokmu sırma saçlı sarışın hani senin kankan bütün bunlar onun başının altından çıkıyor arzuyla birlikte sevgimizi iletiyoruz işte oh olsun bende fırsattan yararlanayım o kadar Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.07.2008 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kelle fotografı beni bi ürküttü yaniii Dil çıkarıyorum
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 04.07.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler Bravo

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 04.07.2008 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antakin demiş ki:
Nymphia, olurmu yaw kardeş payı yaptık ya senle kızım yarı yarıya :)yoksa onudamı yedi Şok oldum Şok oldum Şok oldum

Haa doğru,sen son anda yetişmiştin de son lokma tatlının,yarısını yiyebilmiştim Çok gülüyorum Erken gelicem bundan sonra,Tam Rıdvan'ı yolladık askere,yuppii derken,Tamero performans artırdı Çok gülüyorum
(J.S.S. Team Dil çıkarıyorum )
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 04.07.2008 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Erken gelicem bundan sonra,Tam Rıdvan'ı yolladık askere,yuppii derken,Tamero performans artırdı

rıdvan gitti arkasından konuşuyosunuz duymasın valla çok ayıppp Üzgünüm
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 04.07.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arzu Ablacımm,Saygıda kalmamış hiç,gecenin bir köründe ara,fotoları koymadın mı diye sor İstemiyorum Hiç utanma yok hiiçç,cık cık cık,buradan o arkadaşları esefle kınıyoruumm Öfkeliyim Hadi siz sabah yediye kadar lak lak yaptınız,başkalarını neden rahatsız ediyosunuz? Sinirlendim

tamero, ah ahh onları hiç söyleme abicim,sabaha kadar topiclerde geyik yapmışlar,yeni gördümm ama şu an hepsi uykusuzluktan kıvranıyo Çok gülüyorum helee helee birilerinin uykusunu kaçırdım sabahtan beri geze geze,şimdide pisikleett sürmeye gitti Çok gülüyorum
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 04.07.2008 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok eğlenceli olmuş belli ama o kelleyi anlamadım.ne kellsi o Çok gülüyorum

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kerkenez35 demiş ki:
çok eğlenceli olmuş belli ama o kelleyi anlamadım.ne kellsi o Çok gülüyorum

çayırda gezinen bir iti kesip kellesinide pişirdik tandır yaptık,, it kellesini çinde öğrendik yemeyi çok lezzetli tavsiye ederim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

NOSFERATUS demiş ki:
Kelle fotografı beni bi ürküttü yaniii Dil çıkarıyorum

NOSFERATUS korkma biz o kelleyi hallettik saf dışı oldu Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, amca 16sındaki toplantınıza da gelebilirmiyim acaba ?
Başa dön
prnssesra Çevrimdışı prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, yapma yav Çok gülüyorum Çok gülüyorum denemek lazım o zaman Dil çıkarıyorum

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş bee
metzias
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Mecidiyeköy

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzeldi valla Çok gülüyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

prnssesra demiş ki:
tamero, amca 16sındaki toplantınıza da gelebilirmiyim acaba ?

gelirsin tabıkı ama cezalı olarak gelıceksın bılıyosun demii Çok gülüyorum

Son Mesajdan 56 saniye:

kerkenez35 demiş ki:
tamero, yapma yav Çok gülüyorum Çok gülüyorum denemek lazım o zaman Dil çıkarıyorum

bencede deneyin çok güzel hele bol kekikle süper Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biliyorum cezam nedir peki hala aynısı geçerli mi başka bişey mi yoksa Gülümsüyorum
Başa dön
prnssesra Çevrimdışı prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.33 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal