Tarih: 04.07.2008 - 12:06 Mesaj konusu:
gevezehanim demiş ki:
antakin demiş ki:
Answer_3 demiş ki:
Paylaşım için teşekkürler...Diğer arkadaşlardan da çektikleri fotoları istiyoruz ama...
Answer_3, hemde acil olaraktan bekliyoruz
Koymuyorum len fotoları gecenin 03.39'unda arayıp da beni uykumdan uyandıran ve daha sonra da tekrar dalmakta zorlandığım için sabah kalkamayıp işe geç kalmama sebep olanlara inat, fotoları koymuyorum
uyma sen onlara şekerim ne gecenin yarısı be adamlara sabaha kadar burda makaralarda şu sırma saçlı varya biri o biri marmelatmı neydi o biride it bakıcısı işleri güçleri makara işleri güçleri yokki seni düşünen kim uyma şekerim arzucum boşversen bunları şimdi bütün gün kızcağız masa başı8nda uyuklıcak
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
gevezehanim demiş ki:
Bugün ofis taşıyoruz. Kimse bulaşmasın, asabiyim, üstelik saaat 03.39 itibariyle fotoları niye koymadığımı sormak için arayan arkadaşlara sevgilerimi bol miktarda iletiyorum.
sana yardım olsun diye bende sevgilerimi iletirmiyim arzucum birlikte yollayalım sevgilerimizi ah o yokmu sırma saçlı sarışın hani senin kankan bütün bunlar onun başının altından çıkıyor arzuyla birlikte sevgimizi iletiyoruz işte oh olsun bende fırsattan yararlanayım o kadar
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 345 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 04.07.2008 - 13:28 Mesaj konusu:
antakin demiş ki:
Nymphia, olurmu yaw kardeş payı yaptık ya senle kızım yarı yarıya :)yoksa onudamı yedi
Haa doğru,sen son anda yetişmiştin de son lokma tatlının,yarısını yiyebilmiştim Erken gelicem bundan sonra,Tam Rıdvan'ı yolladık askere,yuppii derken,Tamero performans artırdı _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3708 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 04.07.2008 - 19:19 Mesaj konusu:
Arzu Ablacımm,Saygıda kalmamış hiç,gecenin bir köründe ara,fotoları koymadın mı diye sor Hiç utanma yok hiiçç,cık cık cık,buradan o arkadaşları esefle kınıyoruumm Hadi siz sabah yediye kadar lak lak yaptınız,başkalarını neden rahatsız ediyosunuz?
tamero, ah ahh onları hiç söyleme abicim,sabaha kadar topiclerde geyik yapmışlar,yeni gördümm ama şu an hepsi uykusuzluktan kıvranıyo helee helee birilerinin uykusunu kaçırdım sabahtan beri geze geze,şimdide pisikleett sürmeye gitti _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tarih: 04.07.2008 - 19:33 Mesaj konusu:
çok eğlenceli olmuş belli ama o kelleyi anlamadım.ne kellsi o _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız