Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA MD 06.07.2008 Pazar Organizasyonu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA MD 06.07.2008 Pazar Organizasyonu

KONYA MD 06.07.2008 Pazar Organizasyonu
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Bu pazar ne yapalım?
drag yapalım
40%
 40%  [ 15 ]
viraj yapalım
59%
 59%  [ 22 ]
Toplam Oylar : 37

Yazar Mesaj
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 04.07.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, vıdeo da olsun bol bol bol foto da volkanım...Şu benım gördüğüm tekerlerin fotosuda olsun ama alıştıra alıştıra ekle fotoları mıllet şok olmasın... Bravo Gülümsüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 04.07.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, elimizden geleni yaparız kanka Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 04.07.2008 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakada total petrol var porselen çeşmenin karşısında saat 10,da buluşalım ordan gideriz..... BİZ YİYİCİYİZZZ Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 04.07.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hafta dügün var size iyi eğlenceler bu haftadan sonra eğlenceye tam gaz devam

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, şükrü tanışamadık ama volkanla da konuştuk seni...Nasıl oldun inşallah iyisindir..Düğüne katıldığına göre iyi sayılırsın herhalde....
Konya Md güzel ve eğlenceli buluşmalarınızı özlettirdiniz....Keyifli fotoğraflarınızı ve videolarınızı bekliyoruz.... Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 04.07.2008 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, viraj dersenız bılıyosun kanım kaynar.. Çok gülüyorum tepede bulusabılırız ama sunu unutmayalaım sıcak asvalt yoltutusu 0....
vırajda kı özellıkle aksekı vırajlarında cok dıkkatlı olmak lazım....
katılan herkese sımdıden tesekkurler ıı eylenceler....
NOT:dedıgım gıbı drag olayı bambaska ama volkankurul, um viraj dersenız yılan gıbı kıvrıla kıvrıla gelırım Bravo
Üye
Üye

Nereden: KONYA/Mevlana diyarı

MesajTarih: 04.07.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bak ya gazlayın siz bakalım elbet birgün geleceğim memleketime o zaman görürsünüz siz su TSK 81 vilayeti bıraktı bizi denizin diğer tarafına gönderdi ya daha bi şey demiyorum şafaksız askerden selam olsun bol neşeli ve eğlenceli günler gecirmenizi dierim

Vatn Borcu namus Bize emanet

O şimdi asker canı R1 ister:DÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum: sevgiler saygılar
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADAMOTOR42,
Alıntı:

yakada total petrol var porselen çeşmenin karşısında saat 10,da buluşalım ordan gideriz..... BİZ YİYİCİYİZZZ

duydunuz zilin sesini yarışma başladı, yiyen gelsin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, yiyen gelsin derken ? Gülümsüyorum
yemekli herhalde buluşma o açıdan sanırım.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yemek yiyecek gelsin demek istemiştir tahminen, yoksa kimse gitmez gibime geliyor.. (misal ben gitmezdim yiyen gelsin lafının üzerine)

gonyalıların adeti bazar sabahı dugunde pilav yidikten sonra velesbite binmekmiş
Başa dön
boriz Çevrimdışı boriz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 04.07.2008 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzza aynen sana katılıorum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 04.07.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

viraj,viraj,virajjjj ben virajda kararlıyımmmm.. Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, aç ayı oynamaz, ben hiçbirşey yapmam. O yüzden yemek yiyecekler gelsin diyorum Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 04.07.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

viraj yapalım volkancım Göz kırpıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 04.07.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, abı ben vıraj yapalım dedım epeydır yapmadık Bravo Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal