Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 04.07.2008 - 14:48 Mesaj konusu:
hersetin b... çıkarttılar ya _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
ellerine sağlık başkanım
ülkede sahte ilaç,sahte rakı,sahte para yapıyolar böyle sahtelikler normal bence _________________ Dostun Attığı Gülden Yaralanmışız....
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2573 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 04.07.2008 - 15:07 Mesaj konusu:
Tek sebebi şu. Aramızda fırsatçıların, çıkarcıların olması. Geçenlerde 1000. üyeye hediye diye bir başlık açılmıştı. Normalde günde 25-30 kayıt yaparken (benim takip ettiğim rakamlar), o başlıktan sonra üye patlaması oldu...
Buyrun bahsettiğim topic.
http://www.motordelisi.com/ftopict-65332-1000.html
Not:Amacım topiği kötülemek değil..Saygılar. _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
En son AR6 tarafından 04.07.2008 - 15:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 04.07.2008 - 15:10 Mesaj konusu:
HakanDincer, ellerine sağlık başkan
zaten şuan türkiyede genel bir TEMİZLİK var _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Tarih: 04.07.2008 - 15:23 Mesaj konusu:
başkan en iyisini yapsmışsın.
sanırım sahte üyeliklerin amacı spam mesaj yoluyla reklam yapmak yoksa yanılıyormuyum. _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 04.07.2008 - 15:31 Mesaj konusu:
Bu iş için yazılmış bazı programcıklar var..
MD ye üye olurken doldurulan ÜYELİK FORMUNU otomatik olarak dolduruyor ve istediği kadar üyelik yapabiliyor..
Tesbit edilen tüm sahte üyelikler silinmiştir..
ÜYE SAYIMIZ şu anda tamamen GERÇEK kişlerden oluşuyor.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6565 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 04.07.2008 - 15:56 Mesaj konusu:
başkanım eline saglık elllerin dert görmesin....
bizim müşteriler sahte müşterilermiş desene...
bende sevindim dükkanda işler güzel diye ama üçkiyatçıymış 132 side göz altına falan alsaydık
kişileri tespit edip hakkında sorusturmamı başlatsak ne
tmm tmm çok konustum
gereksiz gere üye olup server i şişiyorlar işte kendi akıllarınca bişi yaptıklarını sanıolar nyse bundan sonrakilere bakalım.... _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Tarih: 04.07.2008 - 16:37 Mesaj konusu:
CAGRRI, onlarıda silerim azsonra...
Motordelisi.com da sahte üye istemiyorum...
Akşam hepsi tekrar silinnir..
Onlar yapar , ben silerim..
Ben silerim , onlar yapar..
Benim MD ye ayıracagım zaman onlarınkenden çooook daha fazla _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız