Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Busa için Yoshimura R77 aldım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Busa için Yoshimura R77 aldım
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.07.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Busa için Yoshimura R77 aldım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sponsorumuz MCA MOTOR aracılıgı ile motorum için Yoshimura R77 çif tüp egsoz aldım..
Tecrübeleri olanlardan yorumlar bekliyorum...
Micron alacaktım ancak bulamadım..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
moto_team
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Once Upon A Time in Mexico

MesajTarih: 04.07.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olacak bu mobydıck Bravo

YUNUS TOKATTA YEMEZ,TOKATTA ATMAZ(SAGOPA-TRAKONYA)
Başa dön
moto_team Çevrimdışı moto_team Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 04.07.2008 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper ,benim favori modelim
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ulucan01
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 04.07.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper makineye süper egzost hayırlı olsun kazasız belasız insallah Alkışlıyorum abi micronu yurt dısından sipariş edemezmiydin Bravo
Başa dön
ulucan01 Çevrimdışı ulucan01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 04.07.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egzoza bak yavrum benim Delirdim güzel hayırlı olsun başkanım

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

bir arkadasimizda da var, cift tup goruntu cok guzel ama ses yok Gülümsüyorum

hayirli olsun HAkancim OK
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 04.07.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun. Sesini duymak isteriz Çok gülüyorum
Bu arada animasyon film için özenilen kahramanı buldum sanki Çok gülüyorum Mobydick ve Mopedick. Nasıl Dil çıkarıyorum

En son AHMET_R6 tarafından 04.07.2008 - 16:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
AHMET_R6 Çevrimdışı AHMET_R6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 04.07.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

super bı sey ya
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
IronMan0
Üye
Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Hayırlı olsun güle güle kullan.
Başa dön
IronMan0 Çevrimdışı IronMan0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.07.2008 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorda çok şık duracağına eminim hayırlı olsun Bravo
emre_1834
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.07.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi güle güle kullan ya bi şey soracam bu eksozu arabaya taksan Gülümsüyorum motor sesi gibi ses çıkartırmı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum (öyle bir şey yapmıcam ama merak ettım)
Başa dön
emre_1834 Çevrimdışı emre_1834 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 04.07.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsn güle güle kullan başkanım... !

ha bu arada bi video çekilirse ses nsl görüntü nsl video da da görme şansımız olur ....

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.07.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egzoz 2 hafta sonra gelecek..
taktıgımda videoyu paylaşırım.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 04.07.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, MICRON'u bekliyorduk tabii ama bence genelde suzukı ile özdeşleşmiş olan YOSHIMURA egsozda güzel bir karar olmuş...Heleki R77...Sürekli exhaust seslerini inceleyen biri olarak harika bir ses var R77'de...Fakat tahmin ediyorum ki çift olması bu olayı biraz zayıflatacaktır ama yinede etkileyici bir gürleme ile karşı karşıya kalınacağından şüphem yok.....Tekrar hayırlısı olsun diyorum...Yavaş yavaş dolmaya başlıyor white_death...Üzgünüm ben ona bu tabiri koydum kendim ve hoşuma gidiyor...Sabırsızlıkla video ve fotoğraflarını bekliyorum...
SAYGILAR...
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 04.07.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım hayırlısı... şimdiden güle güle kullan abim Göz kırpıyorum Bravo

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal