gecen gezıde bı apachede aynı sorun vardı oda benım motorum rolentıde neden tıtrıyo demıstı sorun rolentı vıdasında azıcık sıkı ver kendın yapabılırsın yukselt havalara baglı olarak degısıklık gosterıyor karburutorde en son sorun cıkartacak motor rahat ol mıkunı karburator var ustunde cunku ustunde yazar markası mıkunı japan yazıyor mars motoruda lucas markadır bu arada
teşekkür ettim deniycem:-) _________________ STAY ON ROAD
Tarih: 06.07.2008 - 23:31 Mesaj konusu:
yahu ben mi şişmanım diycem yok o da deil kilom 68 boyum 185
motor 118 dio kalıo 2200km fln oldu yağını deiştirmedm 2000de onla alakası olabilir mi
dişli de orjinal motorcu deiştirmedi yok motor titrer yok yokusları cıkmaz dedi _________________ TvS Apache!!! her yolda giderrr =)
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
mondializzet100, aklın almıyor dımı gercek ama malesef adam gıbı acılmıs bır apache cbf le kedı fare gıbı oynar metehana sor ıstersen onun arkadası vardı gezıde cbf lı bayada ıyı gazlıyodu bastım kornaya metehan abı de anladı kestı gazı ıkı kısıyız cbf tek kısı yetısemedı bana hatta cbf surucusunle aramızda gecen konusma aynen soyle oldu
cbf ıyı gazladık mudur
apache he ya sorma ellerım uyustu ben
cbf valla bu aletı tuttum ne bunun markası
apache
cbf tamam duymustum ısmını son kac goruyor bu
apache ben yokus asaa zorladınmı 140 ı herdefada goruyorum
cbf valla vırajda arka tekerım kaydı arabaya vuruyodum (metehan abı arkamızdan gelırken gordu olayı nasıl yattık vıraja )
apache anladım zaten bende korkarak gırdım
cbf sen ıkı kısı ıyı goturuysun motoru
ben ozelbişi yapmıyorum kı
cbf kac para pekı bu
apache ben 3800 e aldım nakıt
eder ama yanlız tıpsız cbf daha ıyı duruyor
apache cıddımısın
cbf tabı ya nede olsa honda
apache
ıyı oyle olsun ozaman
benzın almaya gırıcez gelberaber gıdelım
ok
Tarih: 08.07.2008 - 22:03 Mesaj konusu:
bendede rölanti sorunu var ,bu vida nerededir ben çok anlamıyorum ama tarif etseniz bulurmuyum ...bide zincirle ilgili bir sorun olduğunda bu zincirkoruma kapağı nasıl çıkıyor zormudur?
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1596 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 08.07.2008 - 22:48 Mesaj konusu:
zincirle ilgili bir sorunun olursa:
koruma kapağında bir kapak var onu aç. bu kabak yolcu ayaklığının alt kısımlarında kalıyor.
Ronalti vidası ise benzin muslğunun hemen yanında yer alıyor. vidayı sık elinşe gözün bi yandan da devir saatinde olsun. 2 yazan yere gelmesin çok. ben rolantiyi baya düşük tutmama rağmen bi sorun yaşamadım _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
Arkadaşlar rölantide motor ideal kaç devirde olmalı? benimki 2000 e yakın ama memnunum. rölanti normalden biraz fazla olursa sorun oluşturur mu? _________________ STAY ON ROAD
EROLL88,Dişli değişiminde bulunarak yokus asagı 135-140 görüyor apache ve ben 2 hafta önce CBF150'nin dişlisini 16'ya çıkardım benim cbf yokus asagı rüzgar yoksa 140 görüyor eşit yani
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız