Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorum çalındı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorum çalındı

motorum çalındı
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 04.07.2008 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun kardesim,özellikle buyuk makinalar için en guzel emniyet sistemi KASKODUR!!! kasko yapacksın kafan rahat olucak,tekrar gecmiş olsun.. Üzgünüm

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 04.07.2008 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun gerçekten kasko önemli..... İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.07.2008 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya zaten kabahatın büyüğü bende bu arada motorumun rengi mavi beyaz plaka 34 zg 1226 2008 trafiğe çıkışlıdır.eğer başka bir mororun üzerinde görenler bana ulaşırsa sevinirim
Başa dön
emre212 Çevrimdışı emre212 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZenMen
Üye
Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim de 600f motorum çalınmıştı. Bununla ilgili aldığım son haber şu, azılı motor hırsızlarından birisi yaklaşık 20 gün önce yakalandı ve şu anda hapiste Alkışlıyorum ama bunların sonu gelmez biri gider biri gelir Öfkeliyim geçmiş olsun umarım bulunur.
Başa dön
ZenMen Çevrimdışı ZenMen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.07.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emre212, çok büyük geçmiş olsun arkadşaım umarım kısa sürede bulunur Üzgünüm
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.07.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en kısa zamanda bulunu inşşş Üzgünüm

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emre212
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorumun özellikleri devil karbon egzos-arka stop ledli-jantlarda sarı sitikırlar xenon far ön cam mavi renkte- ledli ufak sinyaller metzeller m3 arka lastik yanarım yanarm bir hafta önce sıfır lastik taktığıma yanarım.arkadaşlar bu özellikleri taşıyam motoru görürseniz bana özelden ulaşırsanız sevinrim
Başa dön
emre212 Çevrimdışı emre212 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 04.07.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun usta en kısa zamanda bulunur inşallah.
Bir tanesini pusu kurup yakalayacaksın ibreti alem için ciğerini sökeceksin Sinirlendim Sinirlendim
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 04.07.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş bulunur Üzgünüm
MAMI61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 04.07.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok kötü bişey yaaa...
PAROLA 61
Başa dön
MAMI61 Çevrimdışı MAMI61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yav burdada oldu bu gün böyle bi olay bi hırsızlıktır gidiyor cok sinirlendim varya iyice kendimden gectim bu ne serefsizliktir ya bu ne kahpeliktir ya insanların emegini sen nasıl alıp götürürsün yaa Sinirlendim Sinirlendim ALLAH SANA SABIR VERSIN BIRADER KOLAY DEGIL VALLAHA KOLAY DEGIL bu gün o arkadasın bi an o halini görünce resmen calan kisiyi bulup ibreti alem icin kesesim geldi Sinirlendim
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun arkadasim. Uzucu bir olay.
Benim de Honda Beat'imi calmislardi apartmanin onunden 2 sene once. O kucucuk motor icin bile ne kadar uzulmustum. Allah sabir versin diyim. Üzgünüm
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsn üzücü bi durum umaım en yakın zamanda bulunur Ağlıyorum

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum cok gecmıs olsun umarım en kısa zamanda ıyı haberlerını alırız tek parca olarak tabı. Üzgünüm
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onelifeliveit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim de ödüm kopuyor valla çok geçmiş olsun
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal