Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 06/600rr ile 07/600rr arasındaki farklar?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

06/600rr ile 07/600rr arasındaki farklar?

06/600rr ile 07/600rr arasındaki farklar?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:30    Mesaj konusu: 06/600rr ile 07/600rr arasındaki farklar? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar yaz sonunda bir 600rr alıcam kısmet olursa eylül gibi.fakat aklıma takılan 07 modellerde 06 lardan tek fark elektronik gidon amortisörümüdür?ayrıca 2007 yeni kasaların movistarları mevcutmu? eger 06 almaya karar verisem movistar alıcam bu konuda özellikle bahsettim 2 seneye ait(06/07) deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirm teşekkürler Gülümsüyorum
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow, 07 movistar yok..
07-06 model arasında tek benzerlık jantları Gülümsüyorum
bununla ılgılı onlarca topıc var keske baksaydın cok konusulmus bır mevzu..
ben 3 kasayıda kullandım 6rr'ın 07 modelı zıpkın gıbı Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy teşekkürler Gülümsüyorum zaten şuan diger topcilere göz gezdiriyorum ama malesef bilgiden çok marka savaşlarından topicler ciddi anlamda kirlenmiş.tecrübesi olan olmayan herkez orataya bişey soylemiş takdir edersinki 50000 üyesi olan bir sitede kayda deger bilgileri toplayıp çıkartmak ciddi zaman aldıgı için yeni topic açtım umarım burasıda marka savaşına dönmez benim site sakinlerinden ricaam lütfen alternatif markaları önerererk konuyu saptırmayalım..

buarad sahibinden.comda 2007 movistar olarak birkaç ilan gördüm o yüzden yazmıştım
ilgine teşekkürler Gülümsüyorum
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow, o ılanlar 07 cıkıslı makınalar ıcın verılmıs Gülümsüyorum
bende vardı movistar cok yakısıklı makına gercektende Bravo
fakat 07 de honda devrım yaptı resmen dıreksıyon amortısoru ılk akla gelen ama hafıflıgı olsun makınası olsun cok cok farklı vıraj konusunda özürlü olanlar ıcınde ıdeal Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hımm anladım kg düştügü kadar ebat olarakta sanki 07 kaslar 06lardan daha ufak gibi duruyo.hernekadar viraj özürlü olmasamda virajlardan çekinen biri olarak benim için çok önemli bir kriter soyledigin armyy,
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.07.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow, eger ıkısı arasında karar vermen gerekıyorsa kesınlıkle 07 al derım Bravo
rrpower
Üye
Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Armyy; bugun anadolu yakasındaki bütün motorcuları dolaştım yeni kasa 600 rr lara baktım sradhanın belirttiği red line olayını araştırdım hondanın servisine kadar gittim ama kimsenın bi uafacık bilgisi yok bu 600 rr ın red line ı hakkında dönüşte bir honda 954 rr kullanıcısa denk geldım ve konu acildi kadranına baktığımda o makinede red line lamnası yok fakat hıss vardı sordum red line nasıl anlıyorsunuz diye dedi bana 13 bınde yanıo diye hıss lambası red line görevini göruyo dedi tr kim getiriyor bu makinaları gidip sorucam kafayı taktım Beğenmedim
Başa dön
rrpower Çevrimdışı rrpower Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 05.07.2008 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, harbimi dion ya bende çok fena viraj özürlüyüm yaa.aklımı karıştırdın şimdi gsxR 750 almayı düşünüyodum 07 rr'a dönüş yapsam mı ki Üzgünüm (şu anda 2005 600rr kullanıyorum)
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.07.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, Sen 07 6rr kullanmadan karar verme farkı hemen anlayacaksın..
rrpower, redlıne ıkazı çetrefıllı konu ben gırmem Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
rrpower
Üye
Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum koskoca forumda bir sradhan biliyor motoru alıp onun yanına gidicez desene Çok gülüyorum veya istanbulda bu işten iyi anlayan birinin yanına gidicez
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.07.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acayip makına ya şu yeni 6RR Gülümsüyorum
sen nıye taktın sahıden redlıne ıkazına ?
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.07.2008 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow,07 al ama muhakkak kırmızı olsun Gülümsüyorum Merak etme 07 600rr ile ilgili marka savaşı çıkmaz...Hepsi itaat etti ona Göz kırpıyorum
rrpower
Üye
Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, Red line ikazı olmaması kötü birşey basarken konsantre oluyosun abooww viteess bitmiş red line lambası olsa çok daha iyi ve yararlı olur motora zarar gelmemesı için uyarı lambası o varsa ayarlanabiliyorsa diye taktım bu işe Çok gülüyorum
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.07.2008 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, Kırmızı gıttı yasasın sıyah Gülümsüyorum
rrpower, alt tarafı kucuk bır ısık Çok gülüyorum
rrpower
Üye
Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, Çok gülüyorum Çok gülüyorum keşke öyle olsa Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal