Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - satılık atv polaris sportsman 700 twin

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

satılık atv polaris sportsman 700 twin

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HACKER_MuNcHeR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 01:12    Mesaj konusu: satılık atv polaris sportsman 700 twin Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marka :polaris
model :sportsman 700 twin
renk :siyah
model :2002
km :2200
hp :75
fiyat:13.000 dolar

sahip olduğum polaris sportsman 700 twin atv ile c2 dizel bir araçla takas etmek istiyorumc2 1.4 hdı arıyorrum weya böyle çok az yakan bir araç arıyorum atv ye gelirsek mükemmel bir atv resmi biraz eski üzerinde oynamalar yaptım yeni resimlerini eklicem oynalar dışta arkadaki demirlerin üzerine yaslanmak için yüksek demir yapıldı öndeki su soğutmaya demir koruma yapıldı marşın üzerine cep gibi birşey taktım amortisör korumalarını turuncuya boyadım görünüşü süper oldu wede çok rahat ilgi görüyor motoru zaten bilen bilir 2002 model 2006 trafik çıkışlı 2200 km de siyah renk 75 hp 320 kg dı heralde çkemeyeceği yük yok msn den ulaşabilirsiniz weya bnm cep numaram babamın cep numaraasını wereyim arayıp ilanı motordelisi.com dan buldum açıklamasını yaparsanız sevinirim saygılar

babamın cep:0532 230 26 30 ömer sucaklı
benim cep:0537 266 70 96 burak sucaklı
msn:burak_816@hotmail.com

resimler biraz eski yenileri gelicek

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way be ne gider o makina allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal