Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - aynisi varmis kusura bakmayin

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

aynisi varmis kusura bakmayin

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
xniperx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE

MesajTarih: 05.07.2008 - 02:55    Mesaj konusu: aynisi varmis kusura bakmayin Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

az once burada bi video eklemistim ama aynisini ekrem arkadas bi iki gun once yayinlamis gercekten haberim yoktu kendisinden ozur dilerim..

Keske okadar olabilsem...

En son xniperx tarafından 05.07.2008 - 04:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
xniperx Çevrimdışı xniperx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 05.07.2008 - 03:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makınayı duzeltmek ıstedı ama facıa yanı Gülümsüyorum debrıyajı unuttu sanırım..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xniperx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 03:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, dogru diyosunn abi zaten arkadasida orda soruyo "hold the clutch" diye cocuk debriyajin nerde oldugunu bilmio zaten arkadasida guluo o arada Çok gülüyorum Çok gülüyorum ya o deilde caanim motoru nasil teslim etmis ben onu dusunuom Çok gülüyorum gercekten facia

Başa dön
OzanSak
Üye
Üye

Nereden: Çatalca/İST

MesajTarih: 05.07.2008 - 03:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way balta pek te sevimli düştü garibim..
Evet sevmediğiniz arkadaşınız ve bolca paranız varsa arkadaşınıza motor kullanmayı öğretin.
saygılar

androbolicdream@hotmail.com
Başa dön
OzanSak Çevrimdışı OzanSak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.07.2008 - 03:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

caanim motoru nasil teslim etmis ben onu dusunuom

954 hemde Gülümsüyorum allahtan fazla sert dusmedı ayagı altta kaldı sanırım kırılabılırdı.. dıkkatlı olmak lazım motoru oyuncak sanıyorlar Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 05.07.2008 - 03:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopict-65254.html

Ekrem arkadaşımız bir kaç gün önce bu video ile ilgili topic açtı
xniperx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 03:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OzanSak, valla iyi fikir Çok gülüyorum ya ama arkadasida helal yani direk arkadasini soruyo biseyin varmi diye ben olsamm motora bakardimm Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy, abi walla diyomya bende Allah korusun boyle bise basima gelmesin diye almadimm buyuk cc Çok gülüyorum sora 1000 cc lik makinayla Allah muhafaza Çok gülüyorum malum bu ucuz atlatmis Çok gülüyorum dikkat etmek lazim dogru diyosun bisiklet gibidir nolacak ki diye dusunuyo herkez

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

ToyRider, haber verdigin icin sagol kusura bakma Ekrem arkadasimda kusura bakmasin gorememisim Üzgünüm

Başa dön
CAGRRI
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 03:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya anlamıyorum verilen video beş ongun sonra değil hemen peşi sıra bidaha veriliyor bu bir tesadüf mü ? tekrar veren aradaş sen üstüne alınma.
yanlız ne zaman biri bir video paylaşsa hemen peşinden aynı video tekrar veriliyor.gerçekten enteresan bir durum , ya ben forumu çok fazla takip ediyorum yada ...?
xniperx,sen üstüne alınma , ben genel olarak söyledim çünkü video paylaşımının geneli böyle oluyor.
Başa dön
CAGRRI Çevrimdışı CAGRRI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xniperx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 03:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anladimm cagri ya valla gormemisimm hergun sabah aksam giriyorum bu siteye ama bende sevmezdimm gonderdigim videonun tekrar tekrar yayinlanmasini silcem zaten simdik OK

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.07.2008 - 06:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xniperx, vıdeo topıclerınde olur boyle seyler takma kafana Bravo
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 05.07.2008 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

assagıdakı lınkden devam edebılırız..
http://www.motordelisi.com/ftopict-65254.html

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal