az once burada bi video eklemistim ama aynisini ekrem arkadas bi iki gun once yayinlamis gercekten haberim yoktu kendisinden ozur dilerim.. _________________ Vurulup tertemiz alnindan uzanmis yatiyor
Bir hilal ugruna ya rab ne gunesler batiyor...
Keske okadar olabilsem...
En son xniperx tarafından 05.07.2008 - 04:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
makınayı duzeltmek ıstedı ama facıa yanı debrıyajı unuttu sanırım.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Jun 20, 2008 Mesajlar: 103 Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE
Tarih: 05.07.2008 - 03:19 Mesaj konusu:
armyy, dogru diyosunn abi zaten arkadasida orda soruyo "hold the clutch" diye cocuk debriyajin nerde oldugunu bilmio zaten arkadasida guluo o arada ya o deilde caanim motoru nasil teslim etmis ben onu dusunuom gercekten facia _________________ Vurulup tertemiz alnindan uzanmis yatiyor
Tarih: 05.07.2008 - 03:21 Mesaj konusu:
way balta pek te sevimli düştü garibim..
Evet sevmediğiniz arkadaşınız ve bolca paranız varsa arkadaşınıza motor kullanmayı öğretin.
saygılar _________________ Ozan SAK
954 hemde allahtan fazla sert dusmedı ayagı altta kaldı sanırım kırılabılırdı.. dıkkatlı olmak lazım motoru oyuncak sanıyorlar _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 05.07.2008 - 03:32 Mesaj konusu:
OzanSak, valla iyi fikir ya ama arkadasida helal yani direk arkadasini soruyo biseyin varmi diye ben olsamm motora bakardimm armyy, abi walla diyomya bende Allah korusun boyle bise basima gelmesin diye almadimm buyuk cc sora 1000 cc lik makinayla Allah muhafaza malum bu ucuz atlatmis dikkat etmek lazim dogru diyosun bisiklet gibidir nolacak ki diye dusunuyo herkez
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
ToyRider, haber verdigin icin sagol kusura bakma Ekrem arkadasimda kusura bakmasin gorememisim _________________ Vurulup tertemiz alnindan uzanmis yatiyor
ya anlamıyorum verilen video beş ongun sonra değil hemen peşi sıra bidaha veriliyor bu bir tesadüf mü ? tekrar veren aradaş sen üstüne alınma.
yanlız ne zaman biri bir video paylaşsa hemen peşinden aynı video tekrar veriliyor.gerçekten enteresan bir durum , ya ben forumu çok fazla takip ediyorum yada ...?
xniperx,sen üstüne alınma , ben genel olarak söyledim çünkü video paylaşımının geneli böyle oluyor.
Tarih: 05.07.2008 - 03:42 Mesaj konusu:
anladimm cagri ya valla gormemisimm hergun sabah aksam giriyorum bu siteye ama bende sevmezdimm gonderdigim videonun tekrar tekrar yayinlanmasini silcem zaten simdik _________________ Vurulup tertemiz alnindan uzanmis yatiyor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız