Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Avrupa Yakası Ç.Ç Mangal kedi köpek vs FOTOO (yeni resimler)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Avrupa Yakası Ç.Ç Mangal kedi köpek vs FOTOO (yeni resimler)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.07.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

prnssesra demiş ki:
biliyorum cezam nedir peki hala aynısı geçerli mi başka bişey mi yoksa Gülümsüyorum

cezanın mahiyetini biliyosun , fakat mıktarı katlandı trafık cezası gıbı 3 katı makbuzu hazırlayayım ben şimdiden Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 05.07.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, topemerom bak bozdrcan rıdvana verdiim sözü bana nime bulamıycan pastadan beni biliosun kafaya koydummu yaparım muckkkk

esra allah aşkına pastayla kanacağımızımı sanıyorsun Delirdim
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, ım top modelim kamilim sen bisiklete biniyosun sana tatlı türü yasak recimdesin sen ona göre bu yaz inşallah bikini giyecen sen az daha zayıfla hele Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee VOLKANRR, pastayla kanmazsan ne istiyorsun söyle bakalım ama isticeğin herşey rejim kurallarına aykırı bişey olucaktır emini m Dil çıkarıyorum
tamero, amca tamam sende hazırla makbuzu 16sında yine ordayım Delirdim
Başa dön
prnssesra Çevrimdışı prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 05.07.2008 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar süper paylaşım için tşk ler çanta jenratöre bittim Delirdim Delirdim Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Bravo Gülümsüyorum

ney o R_1 in motorundan mı esinlenmiş Çok gülüyorum Gülümsüyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kkarabidan, Sana göre güsel olmayabilir bizim için öyle gerisi de önemli değil zaten
Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 05.07.2008 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, fotolar harika ellerine sağlık.fakat ne bu 1000RR düşmanlığı Çok gülüyorum halbuki en güzel foto oydu yaniiii Göz kırpıyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 05.07.2008 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

prnssesra, neyse ben cevap kullanmama hakkımı kullanıyorum rejimi haaa hehehehehe
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen bilirisin valla ben bişey diyemicem ben söyliceğimi söyledim gerisi de sana kalmış aartıkGülümsüyorum
Başa dön
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Avrupa yakası on numara Alkışlıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

prnssesra demiş ki:
eee VOLKANRR, pastayla kanmazsan ne istiyorsun söyle bakalım ama isticeğin herşey rejim kurallarına aykırı bişey olucaktır emini m Dil çıkarıyorum
tamero, amca tamam sende hazırla makbuzu 16sında yine ordayım Delirdim

volkanıma pardon kamilime recimde olduğu için kepekli ekmek , diyet dürüm , diyet wafıl diyet olan herşey serbest doktorlar yasakladı ona artık tatlı yasak , et met yasak, kolestrolü var ayrıca tansiyonu var bundan böyle recim kurallarında olacak herşey o gün recimi bozdu sucuk kanat yedi sabaha kadar uyumadı rahatsızlandı aman dikkat edelim kamil kardeşimize Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, amcacım ozaman hepsini sen yersin artık yapıcak bişey yok Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya demiş ki:
fotolar süper paylaşım için tşk ler çanta jenratöre bittim Delirdim Delirdim Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Bravo Gülümsüyorum

ney o R_1 in motorundan mı esinlenmiş Çok gülüyorum Gülümsüyorum

serkan ne jenaratörü yaa aşkolsun 1 cc lik motor o, ogün yavaş gitme yarışında binecektim yarış iptal oldu en yavaş ben gideceğimden korktular yarışı iptal etiler Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

prnssesra demiş ki:
tamero, amcacım ozaman hepsini sen yersin artık yapıcak bişey yok Dil çıkarıyorum

yok 2 bana 1 sana misali paylaşırız Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 05.07.2008 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, amca acaba bu gün birşeyler yapsakmı ç.ç veya haliç ne dersin? Çok gülüyorum
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 05.07.2008 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, ulan hasta olduk kkollestrololdu sen şimdi birde hamile dersin sen esranın dediği gibi amca değilsin artık bunamışsın dedesin dede Delirdim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal