Tarih: 05.07.2008 - 12:05 Mesaj konusu:
VOLKANRR demiş ki:
tamero, ulan hasta olduk kkollestrololdu sen şimdi birde hamile dersin sen esranın dediği gibi amca değilsin artık bunamışsın dedesin dede
bunak yaşlı dede sensin o kadar bunadınki kendini ilk okul talebesi sanıp bisiklete binmeye başladın utanmasan 3 teker bisiklete binecen , aslında hamile derdimde ucu bana dokanacak senın kankan hamileymiş deseler ben ne cevap vericem ondan çekindim ele güne rezil olmamak için
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
MaGICLeF demiş ki:
prnssesra, Sende çay demlersin artık tamero, 70 lik rakılarda benden
evet varmı artırannnnnnn 4 kılo kanat 1 buyuk rakı , hadi bendende rakı üstüne 5 bira üste cilaa, esradan çay demleme
En son tamero tarafından 05.07.2008 - 12:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yapalım valla hatta balık bile yapabiliriz yanına soğan off offff
görüyon demi ersincim bana birde dede derler amca derler, şunlara bak birde genç olacaklar deliikanlı olacaklar ne biçim gençseler kimseden ses yokkk genç yaşlı bunlar ne olcak
En son tamero tarafından 05.07.2008 - 12:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız