Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Avrupa Yakası Ç.Ç Mangal kedi köpek vs FOTOO (yeni resimler)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Avrupa Yakası Ç.Ç Mangal kedi köpek vs FOTOO (yeni resimler)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.07.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF demiş ki:
tamero, Akşam üstü ç.ç iyi olur kanımca İyi fikir

akşam haliç püfür püfür deniz kenarı off off çayıra her zaman gidiyoz değişiklik olur hem Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 05.07.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, Olur abim sen nasıl istersen
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

prnssesra,ama tamero kabul etmedi illa bizim yerimiz olcak diyor
yeni bir topik açsanıza bu akşam üstü için bende gelirim hadi hadi Delirdim

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF demiş ki:
tamero, Olur abim sen nasıl istersen

şimdi mılletı toplayalım bakalım kımler geliiio:)
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onu tamero amcam bilir nasıl isterse öyle yapar di mi amca Dil çıkarıyorum
Başa dön
prnssesra Çevrimdışı prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, abi yeni topik açsana yaaa Şok oldum

Son Mesajdan 35 saniye:

hadi gazcılarrr OK

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freddy_ demiş ki:
tamero, abi yeni topik açsana yaaa Şok oldum

Son Mesajdan 35 saniye:

hadi gazcılarrr OK

olmas fredy kendı aramısda Gülümsüyorum)

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

haydi efendıler evde oturmayın yayılalım haliçte denız kenarında isteyene teknede aynı zamanda cayır çimende vardır yerımızde yapalım mangalımızı akşam serinliğinde yemekten sonra kılo alanlara jımnastık aletlerıde bulunur Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topik açınca yabancılarmı gelecek hahaha Çok gülüyorum

tamero, ?

Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freddy_ demiş ki:
topik açınca yabancılarmı gelecek hahaha Çok gülüyorum

tamero, ?

ne sandın fredy ingiliz alman italyan tüm yabancılar gelir Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 05.07.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, olum sana nasıl güveneyim çarşamba günüde 2 kilo getirecekdinnnn
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:
tamero, olum sana nasıl güveneyim çarşamba günüde 2 kilo getirecekdinnnn

olm sen nasılsa recimdesin fazla yemezsin 5 kılo benden kanat Çok gülüyorum
Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 05.07.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben vazgeçtim tamero amca akşam ç.ç. de toplaşıcam Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum haliçin ..... kokusunu çekemem Çok gülüyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider demiş ki:
ben vazgeçtim tamero amca akşam ç.ç. de toplaşıcam Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum haliçin ..... kokusunu çekemem Çok gülüyorum

şekerim yok koku moku artık haliçte , hem olsada yabancı koku değiller onlar olsa olsa volkanımın kokusudur onlar sabah evden bıraktıkları denize anca geliyor ama neyseki arıtma var eski koku boku yok recimde olduğu için neyseki fazla yapmıyoda koku az gelioo Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son tamero tarafından 05.07.2008 - 13:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 05.07.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet guzel bır toplanma olmus Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, o koku çok öncedendi artık hiçbirşey yok merak etme
Başa dön
prnssesra Çevrimdışı prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal