açılan izliyor açılmayan ise açabilecek birini bekliyor ancak kimseden yardım için tık yok.. _________________ Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır!!!
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5784 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 05.07.2008 - 16:40 Mesaj konusu:
By_sheriff o tık bi gelse çok şeyler yapıcas da yok işte
topic i açan arkadasa pm attım ama her halde bu sesdeki motoru almaya gitti elbet bir gün gelicek _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5784 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 05.07.2008 - 17:08 Mesaj konusu:
Y-Z-F beklices abim allah tan ümit kesilmez çok güzel bir bilimsel yaklaşım _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
şiddetle yardım bekliyoruz ssooooosssssss _________________ Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız