yeni kask mont aldım die açılır dün akşam abim bana verdiği sözü tuttu ve kaskımı ve montumu aldı..kask arai chaser..mont ise dainese kışlık ve yazlık kolları ve içi çıkabılen bir tür..sıra geldi motora inşallah kısa zamanda o da olucak ..onun fotolarını da sizle paylaşmak isterim..
Ahhh ah bende de öle bi abi olsa
abim güle güle kullan allah kaza bela göstermesin... _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Renk uyumu güzel kazasız belasız kirlenmek güzeldir _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5687 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 05.07.2008 - 13:24 Mesaj konusu:
SnoopDogg demiş ki:
serkancım allah razı olsun eline sağlık..
freddy_, beceremedim de
saolun arkadaşlar
rica ederim abim ne dmek her zaman lafı bile olmaaz MD forever
beceremedim demişssin bırak bu ayakları pirim yapıcan demi Canımsın abim _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız