Tarih: 04.07.2008 - 18:36 Mesaj konusu:
AHMET_R6, yok usta bu tayfa ölmeyi bayılmak zannedenlerden _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
05/cbr125R--01/transalpXL650---06/cbf600---GSXR 600 K7
15 yaşında,ehliyetsiz,koruma diye birşey yok ve kırmızı ışıkta geçiyor.sakat iş hızlı gidiyormuş ki araba nasıl yanlanmış _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 05.07.2008 - 12:15 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1862 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 05.07.2008 - 12:28 Mesaj konusu:
Yaa? nooldu şimdi??... Hani bu 4 tekerlekli şerefsizler yüzünden hayatımız tehlikedeydi?.. Motosiklet kullanmaktan bihaber kardeşimiz bodoslama girmiş arabaya.. kırmızı ışık ihlali yaparak hemde.. Şimdi kim şerefsiz olmuş oldu?.. Altına biyerden bir motor kıstıran herkes kendini Valentino Rossi sanarak, bütün sapık ruh halini trafiğe yansıtıyor, sonrada vayy!! şerefsiz arabalar...
Gerçek motorcu, motoruna binerken gerekli tüm tedbirleri alır, trafiği tehlikeye atacak hareketlerden kaçınır, Tabiat'ı korur... En gerçek motorculuk ruhu tüm bunların dengeye geldiği bir ruh durumudur.. Uzak doğu felsefesi gibidir.. Nirvana ya ermek gibi bişeydir. O yüzdende insanı rahatlatır, deşarj eder. Bu yüzden vazgeçilmez olur..
Trafikte dikkat etmek yükümlülüğü öncelikle motorcunundur.. Neden? çünkü otomobil gibi arka arkaya gitmek zorunda değiliz.. manevra imkanlarımız sonsuz neredeyse.. O nedenle sorumluluğumuz daha fazladır... Kendisi sürekli hata yapıp da arabalara küfredip duranlara söylüyorum.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
AMA, HONDA DN-01.................... AŞK...
Tarih: 05.07.2008 - 16:44 Mesaj konusu:
insan cahil oldumu yani gerizekalı oldumu motor araba otobüs farketmiyor yapacağını yapıyor ...
benim önüme araba çıktı normal hızla geliyordum adamın yanına doğru yanaştım :ustacım neden önme çıkıyorsun ben duramayıp sana çarpsam ne yapacan dedim adam bana YAVAŞ GEL ozaman dedi şaşırdım ...düşünün adam önüme çıkıyor ben motorluyum diye sonrada yavaş gel diyor .(laf aramızda çook küfrettim hem yüzüne hem arkadan )adam sonra hızlı şekilde giiti ... motorun üstünde can varmı yokmu umrunda değil kötü kadın çocuğunun.. _________________ Hondanın =Abisi
Yamahanın =Kabusu
Suzukinin =Katili
__Efsane _KaWaSaKi__
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız