Tarih: 05.07.2008 - 01:11 Mesaj konusu:
durumuna üzüldüm gerçekten
allah yardımcın olsun
bu arada belki dikkatimden kaçmıştır ama rengini yazmış mıydın?? _________________ MOTORLARIN EFENDİSİ
motorunun resimi plakası şase nosu motor nosu tescil tarihi ne bilim işte diger akla gelenleri siteye aktarırsan en azından iyi olur tekar geçmiş olsun _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 05.07.2008 - 11:55 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun igrenc bir durum asla güvenmemek lazım bası bpş halde _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
motorumun özellikleri devil karbon egzos-arka stop ledli-jantlarda sarı sitikırlar xenon far ön cam mavi renkte- ledli ufak sinyaller metzeller m3 arka lastik yanarım yanarm bir hafta önce sıfır lastik taktığıma yanarım.arkadaşlar bu özellikleri taşıyam motoru görürseniz bana özelden ulaşırsanız sevinrim
Öncelikle geçmiş olsun.
Keşke önden, yandan ve arkadan fotoğrafları da olsaydı. İnsanların görsel hafızası daha kuvvetlidir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız