Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Vespa & Tvs apache gazlaması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Vespa & Tvs apache gazlaması

Vespa & Tvs apache gazlaması
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondializzet100, 120 YE gelene kadar bıyerını yırtmıyoda 130 dan sonra zorlanıyor onu ınkar edemez kımse 120 ıle sabıt gıdıyor motor zaten
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 05.07.2008 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tartışmasız vespa farkı koyar Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

vespa italyan motoru konuyu bu bence peugeotla aprillia kıyaslamasına benzemıs
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 05.07.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondializzet100, repsol_35, farketmez bn cbr cıbır dıyorum Delirdim altımdakı tvs apache kullanıyorum
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 07.07.2008 - 03:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şunu Anlıyamıyorum Bu Tvs Apache'lilerde Gizli Motor Flnmı Var İçinde 100 den Sonra 1000 CC'ye Filanmı Dönüyor ? Bidefa Tvs İle Honda'yı Karşılaştıran Akılları Seveyim Nasıl Bir Bilgi Varsa Apache,125 R'ı Geçer Diyorlar Bi Türlü Çözemedim Yok Yani Yoldada Denk Gelmiyor Gelse Kankam Kulaklarına Şınav Çektiricekte Bi Denk Gelmedi Gülümsüyorum Bırakın Bu Tvs Ve Vespa Muhabbetini Motorların Tek Bir Ortak Yönü Var 2side 2 Tekerlekli Başka Ortak Yönü Yok Ama Hala Kıyaslamaya Kalkıyorsunuz Bi Anlıyamadım Çok gülüyorum Çok gülüyorum

21 Gram Mix Tape

Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 07.07.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk işim bi arkadaşımda CIBIR bulunca tvs cilere açık yarış teklif etmek olacak, CIBIR CIBIR yapalım da bi görsünler, at biniciye göre nasıl kişniyor, hey Allah ım ya
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar ben cbr 125r ıle kapısma konusu yapmadım kı sızın neyın pesındwesınız anlamıyorum kı ben burda vespa tvs dıye topık actım tvs cbr degıl yazmak ıstemeyen yazmasın Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Cadde_43
Üye
Üye

Nereden: Kütahya

MesajTarih: 28.07.2008 - 03:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha bayisine gittim. CBR yi sordum ve tvs yi sordum. Valla doğrusunu yanlışını bilmem ama adamın bana önerdiği motor tvs. Ben hondanın bayisi olsam para kazanmak için honda al derim. Ama adam bana tvs öneriyorsa vardır bunda bi iş.
Başa dön
Cadde_43 Çevrimdışı Cadde_43 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 28.07.2008 - 03:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim anlamadığım neden bütün Tvs'cilerde bu fanatiklik var ve altlarındaki motoru 150 cc degilde racing gibi bir şey sanıyorlar..Bunu cidden anlamıyorum
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anger, bak arkadasım cbr 125 r godaman makınası tvs apache de garıban motoru aralarında 25 cc fark var ama cbr'ın fıyatı ne kadar tvs'nın fıyatı ne kadar daha oncede yazdıgım gıbı ben buraya cbr tvs kapısması yazmadım tamam mı zoruna gıdenler yazmasın yazanlarında neyın pesınde oldugunu cozemedım zoruna gıden yazmaz ben bunu soyluyorum ama aralarında lafa kasıana arkadaslar var ve sazan gıbı atlıyorlar lutfen topıc amacından sasmasın bırakında tvs vespa olarak kalsın kımse bırdaha bu topıc'e baska motor kıyaslaması yazmasın rıca edıyorum yoksa harbıden yetkılılere soyleyıp topıc'i kapattırıcam sımdıden anlıyısınıza tesekkur ederım bol muhabbetler hepınıze Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Orbai
Üye
Üye

Nereden: Marmaris-Izmir

MesajTarih: 04.08.2008 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizde vespa lx150 var 4 zamanlı,2008 kasa 1500 km civarında daha...hatırlatmak istediğim birşey var,yeni kasalar artık euro3 standartlarına göre yapıldığı için eski kasalara göre daha az performanslı....
Başa dön
Orbai Çevrimdışı Orbai Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal