Tarih: 04.07.2008 - 17:54 Mesaj konusu:
saat onda porselen çeşmenin orda akşam gelindikten sonrada yine orda kokoreç yenilebilir tatlı su çeşmesinin arkasına kokoreççi açılmış _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1271 Nereden: Memleketten....
Tarih: 05.07.2008 - 10:18 Mesaj konusu:
Ne yaparsanız yapın ama o güzel buluşmanızı bol bol fotoğraflamayı unutmayın...Bizlerin en keyifli anı sizlerin o güzel gününüzü fotoğraflardan paylaşmak çünkü..... _________________
ta_one, arkadaslar seydişehirdeyim bende,burada orhan abinin cafe var.bilmiyorsanız kime sorarsanız gösterir orada bulusalım.yok sehir içine girmeyiz direk daga derseniz ona göre ben katılırım size.hadi grs üzere.yolda radar uygulamalarına ve yogun trafıge dıkkat edin.
birileri dragtan virajdanmı bahsetti sanki beni cagırdılar
volkankurul, gankaaaaaaaaa önce virajjjj sonra drag sonra şehir içi bosna istanbul yolu makasa cıkalımmmmmmm yarın hiç inmeyelim motordan doluyummmm yarın çosalımmm şirneyelimm ama hiç inmeyelim üstünden
ayrıca şükrü abimi küstürenmi var neden toplamıyor bizi kopalımmmmm artıkkk bea
volkankurul, viraj dersenız bılıyosun kanım kaynar.. tepede bulusabılırız ama sunu unutmayalaım sıcak asvalt yoltutusu 0....
vırajda kı özellıkle aksekı vırajlarında cok dıkkatlı olmak lazım....
katılan herkese sımdıden tesekkurler ıı eylenceler....
NOT:dedıgım gıbı drag olayı bambaska ama volkankurul, um viraj dersenız yılan gıbı kıvrıla kıvrıla gelırım
Bekliyorum kardeşim kapım sana sonuna kadar açık biliyorsun
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
Pilava gidecek arkadaşlarla 09:30 da Ada Motorun önünde buluşalım.Pilava gelmiyecek kadaşlar 11:00 de akyokuşun alt virajında beklesinler. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız